EZEL: Nisam kupovao kokain, nego kikiriki i suve kajsije!

Turski glumac Kenan Imirzalioglu je u policiji ispričao da je drogu koristio samo nekoliko puta u prethodne dve godine, a nakon izlaska iz pritvora izjavio je da je od svog dilera nabavljao samo grickalice

  • 7

Glumac Kenan Imirzalioglu, poznatiji kao Ezel, koji je nedavno zajedno sa još nekoliko kolega uhapšen zbog sumnje da je umešan u dilovanje droge, prvo je izjavio da se kaje zbog korišćenja narkotika, kao i da bi umesto u zatvor trebalo da ide na odvikavanje, a sada je "objasnio" da je od svog dilera kupovao samo kikiriki, semenke i druge zanimacije za navijače, a nikako kokain!

Tokom informativnog razgovora, Imirzalioglu je ispričao da je drogu koristio svega nekoliko puta u prethodne dve godine, a nakon što je pušten iz pritvora rekao je da se kaje zbog svega i da mu je policijska akcija dobro došla da se oslobodi zavisnosti od narkotika.

Nekoliko dana kasnije, vickasti Kenan rasvetlio je i misteriju o tome šta je telefonom naručivao od izvesnog Eraja Ozbala, kojeg policija sumnjiči da je bio glavni diler u glumačkim krugovima.

- Od Eraja sam kupovao suve kajsije, orahe, pistaće, kikiriki i slične istočnjačke grickalice, i to sam uglavnom telefonom naručivao. Uostalom, u mom automobilu su pronađene dve kese sa grickalicama - zaključio je turski glumac.

(Telegraf.rs / Aksam.com.tr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    12. avgust 2013 | 11:39

    I medvedice gumene bombone. Aaahaaa

  • ammmer

    12. avgust 2013 | 12:03

    logicno.. ne moze na ulici da kupi kikiriki,nego kod dilera , jeftinije mu dodje, jer ga jede u velikim kolicinama...hahahaha..

  • Izjudase me komarci

    12. avgust 2013 | 11:40

    Xaxaxa.. ..Kikiriki semenke,kikiriki semenke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA