≫ 

Spremna sam da idem kući dok joj ne vratim za ovo! Anabelina ćerka POBESNELA, pa zapretila Mini! (VIDEO)

Luna Đogani prvi put je pokazala drugačije lice, pošto je do sada bila mirna i pitoma

  • 6

Luna Đogani je tokom žurke u Zadruzi uspela da se posvađa sa nekoliko ukućana, pa smo je tokom noći videli u potpuno drugačijem izdanju!

Naime, Luni su ukućani zamerili na tome kako se ponaša prema Slobi Radanoviću, na šta je ona rekla počela da viče, objašnjavajući da ona nije kriva ni za šta.

Zvezda "Granda" ŽESTOKO izvređala Lunu Đogani (VIDEO)

- Kako se ponašam? Ja sam se smorila! Ja hoću da pudem sama! Šta je problem? Mene boli d*pe! Ja sam ljuta na sebe! Ja hoću da sednem sama sa sobom, u ovaj ćošak, i da razmislim šta treba da radim! Prošlo je osam dana samo, ja ne znam ništa! Meni je glava u haosu! Treba mi, jednostavno, da se iskuliram! Ne želim da pričam, to je moje pravo, i to je to! - vikala je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Potom je Anđelo upitao šta misli kako se oseća Slobina žena koja njihov odnos posmatra od kuće, nakon čega je Luna rekla da ona za to nije kriva, a onda je zapretila Mini Vrbaški.

Da li je ponašanje Zorana Marjanovića u Zadruzi nagovestilo hapšenje? Evo šta je radio poslednjih 48 sati! (VIDEO)

- Vi ne možete da zamislite kako je meni u ovoj situaciji! Bolje bi joj bilo da mi ne prilazi, da me ne gleda! E, vidi, ja ako krenem da pričam, a mnogo toga ima da pričam i da pokažem, imam dokaz za nju, bolje bi joj bilo da ćuti! Kunem ti se, spremna sam da odem kući, dok joj ne vratim za sve što mi je večeras uradila, jer ja to nisam zaslužila! Prvi dan kad je došla, nije imala šta da obuče, ja sam joj dala šta će da obuče. Uz nju sam kad plače, kad ovo, kad ono.. Pričam sa njom, tešim je... iako to nije zaslužila! Ona je mene večeras pljunula u facu! - ljutito je vikala Luna.

Podsetimo, danima unazad priča se o Luninom odnosu sa Slobom, koji mnogi karakterišu kao više od prijateljskog, iako je pevač u braku. Upravo zbog toga u kući je nastao haos, a nakon Luninog ispada ovako su Mina i Žarko pričali o njima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veverica

    16. septembar 2017 | 10:27

    Ova mala je nepismena nista nerazumem kada nesto kaze vreme rod i padez nikako da potregi....na roditelje valjda...

  • dora

    16. septembar 2017 | 10:47

    Mala se zagrijala za njega to je ocito,folirant mala,pokvarena je skroz .

  • Marijam

    16. septembar 2017 | 16:29

    Najlosiji lik u zadruzi je Luna ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA