ODLUČENO! Žarko diskvalifikovan iz "Zadruge", trenutno je u policiji! (VIDEO)

Žarko Stojanović završio je svoje učešće u rijalitiju

  • 21

Žarko Stojanović završio je svoje učešće u rijalitiju "Zadruga". Voditeljka ovog šou programa Dušica Jakovljevič otkrila je da je Žarko diskvalifikovan i da se više on neće boriti za glavnu nagradu.

HAOS U ZADRUZI: Žarko polio Sašku Karan izmetom, a onda mu se ona ŽESTOKO osvetila! (VIDEO)

NEVIĐENA FRKA! Žarko lomio sve u Zadruzi, produkcija zvala POLICIJU! (VIDEO)

- Žarko se trenutno nalazi u policiji i on se više neće vratiti - rekla je Dušica.

Podsetimo, Žarko je želeo da napusti rijaliti. Posvađao se sa Saškom Karan, a nju je polio izmetom.

Nešto kasnije, baš je izgubio živce i lomio je sve po "Zadruzi", a stradali su tanjiri.

Postoji šansa da će produkcija možda podneti i krivičnu prijavu protiv Žarka.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    7. oktobar 2017 | 22:40

    Nije normalan..a ni ona baba Saska sve ih bocka i nervira pri tom sve joj dozvoljeno.

  • Sara

    8. oktobar 2017 | 00:35

    Zasto produkcija ne diskvalifikuje Savku i Micu, zasto oni mogu da rade sta god hoce, da normalne ljude dovode do ludila, da tuku, prete, vredjaju, kradu, lome po kuci... Oni su ovaj sou spustili na najnizi moguci nivo. Gledaoci bi sigurno radije videli neke normalne medjuljudske odnose i prave igrace a ne ova dva propala isfrustrirana bednika koji nemaju nista drugo da pokazu osim svog licnog jada i cemera. Nikakve ljudske kvalitete nemaju, vec to pokusavaju nadomestiti konstantno praveci skandale i na najprimitivniji nacin omalovazavaju svakog ko je iole normalan. Pa setite se samo kako je Mica najstrasnijim psovkama vredjao gospodju Zizu (i mnoge druge) i razbijao tanjire po kuci. I nikom nista, to moze. I kada Savka krade sta stigne pred milionima svedoka i vredja, udara i poliva vodom svakog ko joj bilo sta kaze. I to ocigledno moze. Vise nikome nije interesantno gledati ovaj teror dvoje primitivaca. I produkcija pokusava od svega napraviti cirkus, to se jasno vidi po izboru pitanjia gledalaca (u sta ja cisto sumnjm da su pitanja gledalaca vec podbadanje produkcije) i pitanjima koja im postavljaju novinari u pokusaju - bitno je samo da se izazove haos i skandal. A Zarko se spasao sto je izasao, ovaj teror primitivizma zdrav razum ne moze da podnese. Dno dna. I jos nesto, ako neko zeli da izadje napolje produkcija mora odmah da ga pusti da izadje a ne da ga drze unutra do kad se njima prohte, cekajuci da taj neko totalno odlepi i napravi haos kako bi oni posle mogli da ga tuze i uzmu pare. Nisu bre ti ljudi u zatvoru. Nema tog ugovora na svetu po kojem ih neko sme drzati zatvorene bez njihove volje.

  • produkcija dno

    7. oktobar 2017 | 22:13

    Polako odlaze kvalitetni i zanimljivi igraci . Ostaju brakolomci, preljubnici, nemoralni , svadjalice, provokatori itd. Sto se tice tuzbe, mogao bi i Zarko da tuzi produkciju jer je doziveo i pretnju po zivot, pritom produkcija nista nije preduzela a da ne pominjemo da bi to isto mogle da urade i Branka i Smilja. Kada je Luna unistavala inventar iz histerije sto ne moze da bude sa ozenjenim ( dok konacno nije uspela) to je bilo ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA