Haos zbog prve bračne noći: Marko rekao da ga je sramota što će svi ukućani gledati njihov seks, a Divnin odgovor će vas oboriti sa stolice! (VIDEO)

- Mislim, odnos, baš glupo da gledaju mnogi ukućani. Tako to ide, moramo da imamo odnos, mladu u krevet i sve - rekao je Marko a onda mu je Divna objasnila neke stvari

  • 5
Marko i Divna DNK Printskrin: TV Pink

Kako se približava čuveno venčanje Marka i Divne, raste napetost među njima, a Marko je u panici zbog prve bračne noći, i što će svi ukućani gledati njihov "odnos".

ORILO SE! Anđela i Đekson u nikad žešćoj akciji od POLA SATA, Mina sve prisluškivala, a onda je Veštica počela da JAUČE od...! (VIDEO)

Tokom razgovora sa drvetom, Marko je pitao:

- Hteo sam da pitam ovo, kad bude venčanje, na primer, kad bude prva bračna noć, kako to ide? Mislim, znam ja kako to ide, to je glupo, mnogo ljudi u kući, mogu ja sve to da uradim, ali glupo pred ovi... Mislim, odnos, baš glupo da gledaju mnogi ukućani. Tako to ide, moramo da imamo odnos, mladu u krevet i sve... Jedino u izolaciju, da budemo zaključani... Idemo u kupatilo, istuširamo, malo se mazimo i ljubimo, pa posle počne odnos. Svi će da kažu: "Ovi se jašu, imaju seks..." - objasnio je zbunjeni Marko.,

Nešto kasnije njih dvoje su razgovor nastavili u dvorištu, a Divna je ubeđivala Marka da taj seks pred svima "nije ništa strašno".

- Pa, bre, mi smo odrasli, imamo dete, što te sramota. Ko da neko drugi nije imao odnos pred kamerama. Ti u gaće, ja u spavaćicu na bretele - rekla je Divna.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA