≫ 

Marko DNK napustio "Zadrugu"! (VIDEO)

Učesnik rijalitija isti je napustio, a njegov povratak zavisi od procene stručnih lica

  • 17

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, danas popodne udaljen je iz "Zadruge"! Marko je, kako je saopšteno, večeras u pismu Velikog šefa, koja je pročitala Rada Radenović, izveden iz "Zadruge" i upućen je kod tima psihologa i psihijatara koji će obaviti detaljnu procenu Markovog psihičkog stanja, a samo od njihove odluke zavisi da li će se Marko vratitiu rijaliti.

EVO VAM ŠANSE DA SE POKAZETE NA DELU! Anabela uputila JAVNU poruku hejterima! (FOTO)

HAOS U ZADRUZI! Marko OTKAZAO svadbu, rekao da ga to ne zanima, Divna umalo počela da plače! (VIDEO)

Razlog iz kog je Marko upućen kod stručnih lica jeste njegovo izjava u "Zadruzi". Naime, na pitanje ukućana da li bi bio spreman nekoga da ubije, odgovorio je potvrdno. Učesnici su se uspaničili, rekavši kako se ne osećaju bezbedno u Markovom prisustvu zbog pomenute izjave. Jedina koja je pred kamerama rekla da Marko nije mislio ozbiljno to što je rekao bila je Maca Diskrecija.

U pismu koje je pročitala Rada navedeno je da je Marko i Velikom šefu rekao da se šalio, ali se do odluke psihijatara i psihologa ipak neće vraćati u "Zadrugu".

Pogledajte snimak u kojem Rada Radanović čita pismo Velikog šefa u kojem stoji da je Marko DNK napustio "Zadrugu":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    13. oktobar 2017 | 23:13

    Bože, pošalji asteroid, al' budi precizan...

  • Toni

    14. oktobar 2017 | 00:31

    Onde je vecina za ludnicu

  • Simon

    13. oktobar 2017 | 23:59

    Kao stručno lice, pitam se, kako je Marko DNA, uopšte prošao lekarski pregled, ako ga je uopšte bilo. Takve osobe, nisu za ovakav kolektiv tj.riality, ne zna se u kom trenutku, i šta može da bude okidač, kad može da se desi nešto veoma loše. Poznato je, da osobe sa mentalnim problemima, imaju skoro nadljudsku snagu, ako se to ne spreči njegovim odstranjivanjem iz Zadruge, može doči do tragedije. Takve osobe pamte šta im neko kaže, a njima se ne sviđa, i u najpogodnijem trenutku za njih, sprovode osvetu, mislite o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA