≫ 

IŠČUPALA SAM JOJ POLA KOSE, I DRAGO MI JE! Evo šta Anđela Veštica kaže nakon diskvalifikacije, i da li bi OPET tukla Jelenu Golubović!

- Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje - kaže Anđela

  • 76

- Ne osećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok - počinje razgovor Anđela Veštica, nakon što je tokom prošle noći diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović.

Dok je Anđela iz sve snage vukla Jelenu za kosu, pogledajte ko je ležao na krevetu i mirno gledao šta se dešava! (VIDEO)

Jelena Golubović po povratku iz Urgentnog saopštila koju CIFRU će zahtevati od Anđele Veštice kao odštetu za batine! (VIDEO)

- Već dva, tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla oko nekih stvari i izdaja koje sam doživela. Bila sam dva puta u Hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Vratila sam se u kuću iz sobe za rehabilitaciju po neke svoje stvari, Jelena Golubović me je napala, kao što radi po ceo dan. Nisam mogla da se iskontrolišem, uzvratila sam joj, iščupala sam joj pola kose sa glave i drago mi je zbog toga, jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi - kaže Anđela.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Na pitanje kako bi se ponašala kada bi mogla da vrati vreme, kaže da se napad na Jelenu ipak ne bi dogodio.

- Ne bih to ponovila. Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje. Volela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Volela bih da budem deo ovog projekta, jako mi je žao... - kaže Veštica.

- Trenutak je presudio. Na lekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu... Volim da se pobijem, ne mogu da slažem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku, jer ja ne želim da ispadnem agresivac u narodu, već osoba koja je pametna, normalna i jaka. Sve se bezveze poklopilo. Žao mi je, želela sam da ostanem do kraja, spremna sam bila na kojekakve taktike, da se igram da bih došla do finala, jer me to stvarno interesuje, ali ovo je bio pogrešan trenutak. Da sam prespavala još jednu noć u sobi za rehabilitaciju, ni Jelena ne bi uspela da me isprovocira, do ovog ne bi došlo - tvrdi Anđela.

Foto: A. Nalbantjan

Kada su u pitanju njeni "prijatelji" iz rijalitija koji nisu ni pokušali da spreče tuču, Anđela za to ima sledeće objašnjenje:

- Znali su oni vrlo dobro šta će da se desi, a niko nije stao tu zato što je niko ne voli, svi žele da ona dobije po lobanji. Možda nisu očekivali da ću ja to da uradim, jer sam bila slomljena. Svesna sam ja ko mene unutra voli, a ko ne. Vole me Luna, Sloba, Saška Karan i Lepi Mića, to sam sada videla. Dule i Andrijana me gotive, to znam - kaže Veštica.

Evo kako je izgledala tuča:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    17. oktobar 2017 | 14:12

    Ahahahaha Andjela vestica kaze za Jelenu da je olos ahahahahahhah pa to je da siznes od smeha

  • OOUR

    17. oktobar 2017 | 15:18

    Pusti,bre, "zeno" rialiti, nije to za tebe, idi radi ono sto najbolje znas.

  • pop.21

    17. oktobar 2017 | 21:22

    Pukka si,bas onako kako je Jelena i zelela !!!!!Jaki ne pucaju,bore se intelektualno.....sto ti kao ´skupà prostitutka nikad neces moci!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA