BOLJE TI JE BEZ MENE, IDI SA NJIMA! Pobesnela Teodora izletela iz kuće, Anđelo trčao za njom, a onda je počela žestoka svađa! (VIDEO)

Teodora Džehverović pobesnela, pa usred noći izašla napolje da se smiri

  • 3

Pred zoru došlo je do žestoke svađe između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Do sukoba između njih došlo je zbog buke koju su pravili kada su se zabavljali, a nisu obratili pažnju da je Teodora legla da spava.

Opomenula ih je par puta, ali oni nisu prestali da se smeju. Anđelo se naročito glasno smejao, što je posebno iziritiralo Teodoru.

Teodorina mama progovorila o ćerkinoj vezi sa Ćazimom i druženju na njegovoj jahti! (VIDEO)

Ona je bila toliko van sebe da je izašla napolje u dvorište, gde je već sedela Viktorija. Za njom je istrčao Anđelo koji joj se pravdao i pokušavao da objasni situaciju. Potom je izašao i Filip Đukić i rekao da je on za sve krviv, ali Teodora nije želela da sluša objašnjenja.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Otišla sam da legnem. Ti se sat vremena kikoćeš iznad moje glave. Onda, brate, bolje ti je bez mene, idi kikoći se tamo sa njima! Ostavi me! To je to! Prvi put sam tražila da budete tiši, otišla sam da legnem, nisam te dirala, nisam ti s*ala, nisam te pipnula, ništa! Ne mogu da verujem da se on smeje iznad moje glave! Ćutim i trpim! - nervozna je bila Teodora.

- Pod jedan, nisam se keslao namerno, pod dva neću da se pravdam. Otišla si tamo, bila si nad*kana! - branio se Anđelo, nakon čega se okrenuo i otišao u sobu.

- Nije namerno, ja sam kriv! - pokušao je da smiri situaciju Filip Đukić.

Pogledajte kako Teodora besni na Anđela, dok on pokušava da se opravda.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA