≫ 

Dođeš u rijaliti i širiš noge! Maca i Teodora se užasno izvređale u punoj sobi, Jelena Golubović branila Diskreciju! (VIDEO)

- Da znaš šta je ljubav, ne bi širila noge u rijalitiju drugom dečku! - vikala je Maca Deiskrecija Teodori

  • 8

Maca Diskrecija i Teodora Džehverović posvađale su se naočigled svih u spavaćoj sobi, a kada su počele užasne uvrede, u Macinu odbranu stala je Jelena Golubović.

Mina i Đekson imali seks u punoj sobi, Teodora pobesnela, niko nije mogao da spava! (VIDEO)

- Ja sam prva rekla, Jelena ako pobedi ja ću prva da joj čestitam! - počelo je prepucavanje, a Maca i Jelena bile su na istoj strani.

- Maca me nikad neće izdati... - rekla je Jelena.

- Sama o sebi znaš najbolje, kad se pogledaš u ogledalo... Svi smo videli koliko si ti sširila noge i skidala se po Instagramu! - odbrusila je Teodora Maci.

Printskrin: TV Pink

- Pričala si da nisi bila sa Vukom Mobom, a jesi...da nisi bila sa Ćazimom, a jesi... Čak te ovaj dečko više voli nego ti njega! Praviš od ovog dečka papučara! - dobacila joj je Maca misleći na Anđela.

- Nemoj ti o ljubavi...ti ljubav nikad nisi dobila...kao takva ne zaslužuješ ništa, devojko! Znaš šta, samo te žalim, kao i ova devojka... - uzvratila je Teodora, a Macu ni to nije izbacilo iz takta, pa je nastavila ironično.

- Srećna sam što me ovakvi ljudi žale - rekla je sa osmehom.

Printskrin: TV Pink

- A šta ona radi što ti ne radiš? I gore... - ubacila se Jelena Golubović, koja je sve vreme govorila kako Maca nije zla.

Kakve su još uvrede pale, pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA