≫ 

GOTOVO JE! Slobina žena ima novog dečka, ovo su SVI detalji Kijine veze i PRVE zajedničke fotografije! (FOTO)

Kako ekskluzivno saznajemo, Kija se pomirila sa dečkom sa kojim je u vezi bila pre punih 6 godina

  • 55
Foto: Facebook/elradanovich

Nakon javnog poniženja i, kako je rekla njena majka, izdaje pred celom nacijom, Kristina Kija Kockar konačno je pronašla svoj mir.

Bolje ti je da me ne uzimaš u usta! Slobina žena poslala Anabeli ŽESTOKU poruku, a Lunina majka joj je BRUTALNO uzvratila! (FOTO)

Kako saznajemo, Kija je već tri nedelje u vezi sa dečkom iz Budve Andrijom Lazovićem, sa kojim je bila pre punih 6 godina!

Kako kaže izvor blizak još uvek zakonitoj ženi Slobe Radanovića, Kija i Andrija zbližili su se usled situacije o kojoj bruji cela nacija - Slobinoj javnoj prevari svoje žene sa Lunom Đogani, pred kamerama rijalitija Zadruga.

Foto: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r_

- Kija se, usled svega što joj se dogodilo, povukla u kuću i danima je bila baš loše. Istina je ono što je rekla njena majka, da je bila na lekovima i na infuzijama. Tih dana javio joj se nekadašnji dečko, sa kojim je bila pre Slobe, Andrija. Nakon dugih razgovora o svemu što se dogodilo, Andrija je jedan dan samo došao u Zrenjanin. Kija je bila vrlo iznenađena i pristala je da se vidi sa njim - počinje priču naš sagovornik.

Foto: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r_

- Na njegov nagovor, pošto je smatrao da će joj prijati da se skloni od svega što se dešava i od sramote koju je doživela, Kija je sa njim otišla u Crnu Goru gde se i desilo što se desilo. Njih dvoje su sada zajedno i Kija je i sama rekla da bez njega i podrške i snage koju joj je ulio, sigurno ne bi bila u dobrom stanju, i sigurno bi već napravila neku glupost - dodaje naš izvor.

Serija "Senke nad Balkanom" izazvala BUM na društvenim mrežama, gledaoci Bjeli uputili HIT poruke posle prve epizode! (FOTO)

- Kija nije preljubnica i to znaju svi koji je poznaju. Ona je zbog posla stjuardese dugo živela i van Srbije, pa joj nikada nije palo na pamet da prevari Slobodana. Svaka žena će je sigurno razumeti, potpuno je normalno da u ovakvim situacijama sve emocije nestanu. To je ipak preveliko poniženje, i to javno - zaključuje sagovornik Telegrafa.

Inače, Andrija je vlasnik kluba u Budvi, a Kijin muž Slobodan upućen je u to da je Kija pre veze sa njim bila sa Andrijom.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ovim povodom kontaktirali smo i Kiju, ali nije želela ništa da komentariše.

Međutim, slike i njen osmeh govore više od reči. Jedino što ostaje jeste da se vidi kako će Slobodan i Luna reagovati na novu vest.

(Ivana Cicović, i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    23. oktobar 2017 | 14:36

    E neka je, drago mi je, lijep su par, zelim im srecu

  • Snupi

    23. oktobar 2017 | 20:05

    Pa zar treba posle svega šta joj je muž uradio u rijalitiju da ostane sa njim?! Naravno da treba da nadje dečka jer je mlada, a ovaj i onako nije bio za nju.

  • BANJA LUKA

    23. oktobar 2017 | 20:16

    Da dokaz da je jadna nije nju dzaba Sloba ostavio a znate kako ide zena od muskarca zna da napravi covjeka a zna i da ga unisti i upropasti zato je dobro sto je Sloba ipak shvatio na vrijeme pa se nje otarasio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA