≫ 

Luna Đogani OBEĆALA da će se udati za Slobu kad izađu iz "Zadruge", a njegovu ženu Kiju je prvi put OVAKO nazvala! (VIDEO)

Luna Đogani samouvereno je ustala i sa osmehom na licu pozvala na svadbu sve koji je gledaju

  • 12

Luna Đogani ni jednog trenutka ne krije koliko je zaljubljena u Slobodana Radanovića, iako je on i dalje u zvaničnom braku sa stjuardesom Kristinom Kijom Kockar

KAKAV UDARAC! Divna DNK priznala sa kim bi iz "Zadruge" prevarila svog Marka, zbog njenog odgovora čak je i on ostao u šoku!

Večras je u "Zadruzi" otkriveno puno toga; sa kim bi Divna prevarila Marka, šta se krije iza neumesne šale koju je Lepi Mića priredio zadrugarima; a isto tako je i Luna ponovo, prisutnima u studiju, odgovorila na pitanje o njenoj i Slobinoj vezi.

- Ja znam da ćemo Sloba i ja ostati zajedno i kad se završi rijaliti. On je moj. Znam da ću se udati za njega, to vam obećavam, videćete - rekla je samouvereno Luna sa osmehom na licu.

Pre toga su se sve vreme držali za ruke...

Printskrin: TV Pink

- Prvo da raščisti sa "bivšom" ženom, ali znam da ćemo biti zajedno - dodala je Luna, koja je Kiju prvi put nazvala BIVŠOM. Iako je i dalje sadašnja - zvanična Slobina supruga.

Foto: A. Nalbantjan

Pogledajte kako je Luna sve pozvala na njenu i Slobinu svadbu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    29. oktobar 2017 | 08:36

    Mala je opasna i namazana....

  • EL...

    29. oktobar 2017 | 11:52

    Sloba skače s'konja na miša . Sve glupe osobe poseduju kriminalnu energiju ! Jadna ti Majka Slobo ! Ova mala nema na koga biti pametna , ali prelakirana !

  • Makica

    29. oktobar 2017 | 12:05

    Dobro da je oprala kosu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA