ZBOG NJE BIH POSTALA NASTRANA! Luna rekla da joj se sviđa Sanja, Matora se pobunila, a ono što je rekla Slobi šokiralo je sve! (VIDEO)

Matora je bila ljubomorna zbog Luninih komentara na račun Sanje, pa se odmah bacila u akciju i počela da muva Slobu

  • 8

Prošle noći Jovana Tomić Matora i Luna Đogani komentarisale su svoje partnere. Luna je iznela svoje mišljenje o Jovaninoj partnerki Sanji Stanković i zaključila kako Sanja zaista dobro izgleda i kako bi sa njom rado vodila ljubav u slučaju da preferira žene. Međutim ovaj komentar se i nije baš svideo Jovani, pa je počela da komentariše Luninog dečka Slobu Radanovića i da mu deli komplimente.

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA! Odlučeno je ko napušta "Zadrugu", bilo je i suza! (FOTO) (VIDEO)

Kunem ti se da sam nastrana ne bi mi se Sanja omakla! To je osoba zbog koje bi postala nastrana! - iskrena je bila Luna.

- Slobo, volela bih da ti popušim tvoj veliki k*rac! Mnogo si seksi... Slobo, jako mi se sviđa tvoj penis! Jedva čekam da ližem tvoj veliki č*ar! - rekla je Matora.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte ovu konverzaciju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veverica

    6. novembar 2017 | 10:48

    Sloba i njegova porodica ce plakati za Kijom ova mala ce da ih razbuca takva joj je genetika + vaspitanje bice im bas zabavno hahaha

  • McGro

    6. novembar 2017 | 10:33

    Ovom slijepom topuzu ili buzdovanu kako ga poštena tašta u par navrata nazva i da serviraju video klip rekao bi da to nije tako. Gledali smo i čuli salve uvreda na njegov račun ali i na račun njegove porodice koje su takodje postali dio amnezije.

  • Bl@

    6. novembar 2017 | 10:05

    Tek ce Sloba cuti kada izadje o sklonostima, nastranostima i burnim dogodovstinama Lune prije ulaska u Zadrugu. Kiju ce on od blata praviti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA