≫ 

Smuvala si se sa likom 11 godina starijim, šta očekuješ?! Mina u suzama, Đekson i ona satima pričali, pa rekli i ono što NISU SMELI! (VIDEO)

- Kad si počela da me kuliraš za krevet, tad je sve počelo...kad si ti videla da se ja ložim na tebe - govorio je Đekson uporno ponavljajući kako se Mina "ne loži" na njega

  • 5

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson vodili su dug razgovor daleko od svih, a Mina je sve vreme bila u suzama ponavljajući kako joj se on baš, baš sviđa i da ne ume da se ponaša drugačije.

TO NE VREDI NI 1.500 DINARA! Bora na najprljaviji način popljuvao Macu, pa do detalja opisao oralni seks! (VIDEO)

- Trenutno smo u ku*cu. Trenutno bih voleo da ti ništa od ovoga nisam ispričao, da sam te nešto slagao i izlerao kao što umem, ti bi bila sad kul... - rekao je Đekson.

- Je l' možeš da skapiraš šta hoću da ti kažem? Je l' možeš da utuviš u glavu da se ti na mene ne ložiš?! - dodao je.

- Nećeš ti meni da govoriš, ti nemaš pojma kako se ja osećam! - odgovorila mu je Mina.

Printskrin: TV Pink

Ne mogu očima da je gledam! Teodora pobesnela na Minu zbog Anđela, pa otkrila šta stvarno misli o njoj! (VIDEO)

- U rijalitiju si, smuvala si se sa likom koji je 11 godina stariji od tebe, šta ti očekuješ od njega?! Ako misliš da je meni lako, do ja*a...plačem u svom ćošku ovde, nije bitno zbog koga i čega...a ti isto tako ne znaš šta je meni u glavi. Kažem ti, ne bi se izložila ovako da te nisam smarao i cimao, to je moja najjadnija fora... Da sam bio majmun koji juri za tobom, ti bi kao ostala sa mnom? Je l' ima ijedan lik koji je jurio za tobom, a da si ti bila s njim?! Svaki put sam te povratio kuliranjem! Sad sam ti sve rekao - iskren je bio Đekson, ponavljajući da je sve radio jer mu se Mina sviđala.

Printskrin: TV Pink

- Dopadaš mi se, shvataš! Ne mogu da te iskuliram duže od tri dana, sviđaš mi se - plakala je Mina.

- Možda se praviš glupa, možda si stvarno glupa, ali sad znam da nećeš, sad sam ti sve rekao. Kad si počela da me kuliraš za krevet, tad je sve počelo...kad si ti videla da se ja ložim na tebe. Nikad ne bih bio slina prema tebi da ti nisi bila takva... - rekao je Đekson ističući da je sada ravnodušan.

Pogledajte ceo razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA