≫ 

Ne mogu, neću... Anđelo u suzama zbog raskida sa Teodorom, preklinjao je i molio da ga ne ostavi, a ona SUROVIJA nego ikad! (VIDEO)

- Ti si se meni zgadio! Ti si kreten i ne zaslužuješ ništa! - vikala je Teodora uporno, dok je Anđelo bio van sebe zbog toga što ga je ostavila

  • 6

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković imali su žustru raspravu u dvorištu, posle čega je atraktivna plavuša definitivno (bar je tako rekla) raskinula sa njim. Anđela je to pogodilo više nego što je očekivala, ali je ostala dosledna svojoj odluci govoreći mu svašta.

NISI ISTA OTKAD SI SA SLOBOM! Teodora sasula Luni u lice sve što misli, Đoganijeva ustala pa joj objasnila zašto se više ne druži sa njom! (VIDEO)

- Šta sam imao sa Sanjom?! Nisam imao ništa - raspravljao se Anđelo sa Teodorom.

- Ne verujem ti, ništa ti ne verujem više. Jedva čekam da izađem odavde i da vidim sve! Kad je Filip rekao da mu se sviđam, rekla sam mu da pu*i ku*ac! - govorila je Teodora, a kad je Anđelo prišao da je poljubi i zagrli, nije mu dozvolila.

Printskrin: TV Pink

- Sve sam rekao u afektu i iz inata. Hoćeš da me ostaviš? - uporan je bio Anđelo.

- Hoću! - rekla je, a onda je Anđelo počeo da se dere i tražio da mu objasni kako njen inat uvek prolazi, a njegov ne.

- Ne mogu ni da te gledam više! Gledam te i ne vidim te - rekla je Teodora, pa otišla.

- Ne mogu da te pustim. Neću te pustiti nikad! - rekao je Anđelo.

Anđelo je posle toga otišao za njom i zagrlio je, a potom počeo da plače, što je nastavio i unutra.

- Što plačeš, čoveče? Ti si muškarčina, šta ti je? - prišao mu je Milan u garderoberu.

- Sad smo stvarno završili zato što sam retard... Sanja je rekla da će da mi se u*ere u život. Ja kažem nemoj da me ostavljaš kad nisam uradio ono najgore, nisam te prevario, šta god sam uradio uradio sam u afektu... Neću zbog je*ene rečenice da završim nešto s njom, kad mi je lepo - jecao je Anđelo.

Printskrin: TV Pink

I dalje je bio neutešan i nije se smirivao, a ubrzo je došla Mina, pa je njoj nastavio da se žali.

- Rekao sam u afektu i besu da je možda bilo pametnije da nikad nismo ni mirili, nego da kad smo se prvi put posvađali da sam se smuvao sa Sanjom. I preklinjem je da me ne ostavlja zbog toga... - jadao se Anđelo.

- Ne mogu kad je ona tu. Ne mogu... Plačem zato što mi se sve skupilo i ne mogu da verujem da se danas pomirimo napokon i izgladimo sve... Ja znam da sam debil, ali znam i da mogu da budem najbolji - pričao je Mini.

Printskrin: TV Pink

- Eto, u*rala mi se u život. Nek' je srećna i zadovoljna. A njoj na dušu sve ono što znam, a znam iznutra nešto što niko ne zna. Ali neću reći nikad. Neka ostane u rijalitiju što duže. Ona se meni u*rala, Teodora je prihvatila... Meni neko da prodaje priče u Beogradu, ne može... Njoj na obraz - rekao je Anđelo.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA