≫ 

NISI ISTA OTKAD SI SA SLOBOM! Teodora sasula Luni u lice sve što misli, Đoganijeva ustala pa joj objasnila zašto se više ne druži sa njom! (VIDEO)

U igri istine pale su maske pa su takmičari otkrili dosta jedni o drugima

  • 7

Sinoć su u Zadruzi učesnici igrali Igru istine u kojoj su po ko zna koji put pale maske i potvrđeno je sve ono o čemu gledaoci uveliko pričaju.

Jednu od tih stvari, koja je gledaocima bila jasna i pre nego što su njih dve to sinoć potvrdile, potvrdile su Teodora Džehverović i Luna Đogani. Naime, Lepi Mića je od Teodore hteo da čuje ko ju je najviše razočarao od svih zadrugara, pored bivšeg dečka Anđela Rankovića.

Seksi Ana otkrila koji zadrugar joj se najviše sviđa, a onda su je pitali da li je imala seks sa devojkama (VIDEO)

Teodora je počela svoje izlaganje i priznala da je drugarica Luna Đogani najviše razočarala, jer od kad je u vezi sa Slobom Radanovićem njihov odnos se promenio.

- Teodora, ti ćeš da kažeš ko su osobe iz tvog okruženja osim Anđela koje su te razočarale - obratio joj se Lepi Mića.

- Ja generalno u životu mnogo očekujem od ljudi, pa onda budem razočarana. Zato što sam ja neko ko mnogo da, pa očekujem da će taj neko isto toliko da mi da. Ja sam najviše sa Lunom i sa Slobom, tj. najviše sa Lunom provodila vreme. Ja za ostale ljude nisam ni očekivala da će da me vole.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pre nego što sam ušla, kada sam snimala profil prvo sam rekla da očekujem da ću nervirati mnoge ljude, ne zato što ja to želim, nego to je jednostavno tako, tako je bilo i dok sam bila u osnovnoj školi i u srednjoj. Možda, u nekim situacijama me je Luna najviše razočarala - rekla je iskreno Teodora.

- Ona je jedina osoba sa kojom sam ja provodila najviše vremena i osoba od koje sam jedino očekivala nešto, a od ostalih nisam očekivala ništa. Kad ne očekujete od nekog ništa, ne može ni da vas razočara, al' eto, ona me u nekim situacijama...Odjednom je počela moja energija da joj smeta, od kad je sa Slobom ništa više nije isto. Možda ja grešim, ali ima toga da od kad je sa Slobom, više nas dve nismo bile onako kao pre... - odgovorila je Teodora.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa istina je da smo se odvojile, jednostavno na početku mi se nismo dobro poznavale, jedna drugoj smo prijale, očigledno smo se u međuvremenu malo bolje upoznale i shvatile da nije sve onako kako smo mislile da jeste... Nervira me jedino situacija sa njom i Anđelom, više me, majke mi, glava boli od njih. Neću da pričam više o tome, jer svaki put ispadne Luna ljubomorna, oni vrlo dobo znaju da sam ja jedna od retkih osoba koja je uvek tu za njih - rekla je Luna, nakon čega se dotakla i Anđela kog je prozvala jer grli duksericu koju mu je poslala bivša devojka, zbog čega ni njemu ni Teodori nije bilo svejedno.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    8. novembar 2017 | 10:47

    Luna i jeste ljubomorna na drugarice samo sto se ovde ne odvaja od Slobe pa i nije mnogo primetno. Ona samo želi sebi dobro a kad teši Teodoru, prvo baci pogled na kameru i onda glumata, cisto radi reda. Providna je mnogo.

  • Lara

    8. novembar 2017 | 13:51

    Teodora je za ovu dama!

  • Darko

    8. novembar 2017 | 14:32

    Poznato je da sva muška ekipa "postuje"ovu pojavu zbog Slobe. Mala je teški folirant. To je prepoznato od starta još od gostovanja njegove "supruge". Devojka je javno uzviknula "eto sad se vidi koga on voli" i to 10 dan po ulasku u rijaliti a potom iscenirala pad u nesvest gde je grčevito i smišljeno držala suknju kako joj se ne bi videli određeni delovi tela. Postoji i snimak,a to su ukućani i potvrdili. Devojka je imala unapred razrađen plan da se ratosiljala supruge i zadrži za sebe plen. Svaka čast na tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA