Buuu, gledamo Minu kako plače! Veštica brutalno ismejala maloletnicu! (VIDEO)

Anđela Veštica nije propustila priliku da isproziva Minu

  • 19

Kada je Mina dobila jedan u nizu histeričnih napada posle svađe sa Đeksonom, sve je to gledala Anđela Veštica koja je u svojoj kući snimila video kojim se podsmeva maloletnici.

Janjuš pljunuo Sašku Karan, ona ga gađala pa skočila na sto spremna da se potuče s njim, ukućani ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Svi se još sećaju kako je Anđela popljuvala Minu i Đeksona nakon što je izbačena iz "Zadruge", a Veštica je sada otišla i korak dalje.

- Evo ga Dule, evo je moja Aleksandra, Nina... i gledamo Minu kako plače, i mnogo nam je žao - ironično je poručila Veštica koja očigledno nije zaboravila svoj sukob sa Minom.

Ukoliko se zaista obistine glasine o Anđelinom povratku u rijaliti, njen ponovni suret sa Vrbaški će sigurno biti dinamitan.

A ovako je Veštica ismejala Minu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. novembar 2017 | 20:10

    Ovo cudo od devojke izgleda kao travestit. Sva je preterano plasticna. A bednica je...kad je izbacena kaze Luni i ostalim ne mogu vam ostaviti pare jbg trebaju meni. Hahahah kao da je imala hiljade i hiljade. A hvali se nekim brendovima. Fuj

  • Lara

    8. novembar 2017 | 22:41

    Toliko si bitna da je Rudar imao vise glasova...

  • Draganna

    8. novembar 2017 | 19:58

    Mina ima dusu za razliku od tebe .i balavica je ali je visi covjek nego ti nadimak ti sve kazuje ko si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA