Pljunula bih te, sve najgore bih ti uradila! Teodora udarila Anđela i polila ga kafom, on izgubio živce i počeo da lomi sve okolo! (VIDEO)

Ljubomorna Teodora je poludela jer se Anđelo grlio sa Anom

  • 9

Tenzija između Anđela i Teodore se ne smiruje, i njih dvoje su se još jednom žestoko posvađali.

Ne mogu, neću... Anđelo u suzama zbog raskida sa Teodorom, preklinjao je i molio da ga ne ostavi, a ona SUROVIJA nego ikad! (VIDEO)

Raspravu je pokrenula ljubomorna Teodora koja je pobesnela što je Ana grlila Anđela.

- Idi i muvaj se s drugom, da dokažeš sebi da si šmeker. Juče si plakao, bilo ti je bitnije da budeš s njima nego da dođeš kod mene. Jedva čekam da jednom izađem odavde, i da te sretnem i pljunem, jer neću da ovde ispadnem šljam. Sve najgore bih ti uradila, pljunula te i išamarala - pričala je Teodora i počela da urla:

- Nemoj da mi se smeješ, kretenu jedan kretenski!

Printskrin: TV Pink

Ranković je pokušao da je umiri, ali ona je izgubila kontrolu, udarila ga je rukom, pa ga ispolivala kafom, i zatim otrčala u kupatilo.

Šokirani Anđelo ju je pratio i vikao na sav glas:

- Debilu jedan, smejaću ti se do sutra. Ti si bre degenerik, retardirani ljubomorni, posesivni idiot. Je*em te u usta te je*em, ti ćeš da me polivaš. Sad ćeš da plačeš svaki dan!

Nakon toga se čuo lom iz kupatila, a Ranković je potom izašao napolje.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubi

    9. novembar 2017 | 02:30

    Pa kad je pocela zadruga ja sam tad rekao da je Andjelo isfoliran, iskompleksiran, nafuran, nabedjen, nije on jos sazreo. I neka ga je udarila i polila kafom. Bolje nije zasluzio

  • Tami

    9. novembar 2017 | 07:35

    Ma sve dogovoreno i iscenirano. Shvatili da jedino na taj način mogu da duže ostanu u rijalitiju. Užas.... pogledah nekoliko puta i zgadih se postupcima, ponašanjem i izražavanje učesnika . Ljudi moji ne gledajte te brutalnosti. A ti navodno rijalitiji glumci neka idu da rade kod privatnika od 9h do 18h za 500 evra mesečno ili u državnu firmu za 300 evra mesečno, pa da vidim da li bi se ovako bahato i nadmeno ponašali. Ali dok god ima onih koji ih nažalost gledaju i slade se prostaklucuma i plaćaju ih, a oni se bogate... i postaju neke javne ličnosti a omladina traži na ulicama njihove autograme i postaju im uzori. Zato ko god gleda, a ispade srednje generacije koji imaju decu tinejdžere gledajte i vaspitavajte svoju decu na rijalitima....

  • Nista

    8. novembar 2017 | 23:39

    Vecina bolje da nije ulazila u Zadrugu. Dzaba im sve pare koje ce dobiti kad se ovako ponasaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA