≫ 

DOŽIVELA NERVNI SLOM! Vodite je napolje! Luna lupala na kapiju i tražila pomoć, Mina smirivala Teodoru dok se gušila u suzama! (FOTO)

Teodora Džehverović nije mogla da se smiri ni kada je dospela do sobe za rehabilitaciju, u kojoj ju je tešila Luna Đogani

  • 11

Teodora Džehverović doživela je nervni slom i molila da izađe iz "Zadruge", a dok je jecala u suzama tešile su je Mina Vrbaški i Luna Đogani.

Ti si ološ, debil! Teodora pre nervnog sloma gađala Đeksona kad joj je pomenuo majku, krenula na njega urlajući, jedva je zaustavili! (VIDEO)

Mina i Luna izvele su Teodoru do kapije, gde su je tešile, a Teodora nikako nije mogla da se smiri.

- Trese se sva - rekla je Mina, dok je Luna odgovorila: "Trese se zbog stresa, nije joj hladno, nego stres...".

Printskrin: TV Pink

- Samo, molim te, misli na mamu, misli da ne gleda sve ovo i da je sve u redu. Je*eš kamere - govorila je Mina dok je grlila Teodoru, koja ni tada nije prestajala da plače.

Printskrin: TV Pink

Luna je nekoliko puta lupala na vrata kako bi dozvala nekoga da izvede Teodoru iz rijalitija...a nedugo zatim je Teodora završila u sobi za rehabilitaciju.

- Našim mamama je najgore, veruj mi - govorila je Luna Teodori tešeći je dok je i dalje plakala.

Printskrin: TV Pink

- Gledaj na ovo kao na nešto pozitivno, da si na vreme shvatila da ta priča nije za tebe, da si ti mnogo bolja, da sama bez njega u ovoj kući možeš mnogo više da pokažeš. Ja sam poverovala da si folirant u toj vezi, izvinjavam ti se sada zbog toga. Toliko je ta veza delovala na tebe da sam i ja poverovala u to da si folirant - rekla joj je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ti ne znaš koliko vrediš. Još uvek nije kasno da budeš stara Teodora. Bog sve namešta, ništa nije slučajno. Sad kreni dalje. Kad izađeš napolje, ne znaš šta te čeka... Ni ja ne znam šta mene čeka, ali osećaj me nikad nije prevario... - nastavljala je Luna da je teši.

Printskrin: TV Pink

- Zaljubićeš se još sto puta, život ide dalje - dobacio je Miki Đuričić.

Printskrin: TV Pink

Šta se ranije dešavalo sa Teodorom, koja ceo dan nije u dobrom stanju, pogledajte na snimku:

A ovako je izgledala Teodorina i Đeksonova svađa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    9. novembar 2017 | 19:38

    Ma ajde molim te, sad je Anđelo kriv a sto ga voza kako hoce skoro dva meseca, nikom nista. Sta mu sve nije radila. Pa morao je da presece nekako a inace sa Anom se samo druzi, ima i on dusu. Kako onda svi opravdavate Slobu sto je javno prevario zenu ili Lunu koja ga je razvela.

  • Kika

    9. novembar 2017 | 19:00

    A naocare za sunce ne skidaju i kad imaju nervni slom.

  • PS

    9. novembar 2017 | 18:57

    Televisa presenta ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA