≫ 

Ovu ste nakazu zvali ovde! Lepi Mića se zaleteo pa 2 puta PLJUNUO Jelenu Golubović pred milionima, ceo studio zanemeo zbog haosa! (FOTO)

Žestoka rasprava Lepog Miće i Jelene Golubović uživo u programu TV Pink ostavila je gledaoce i goste u studiju zabezeknute

  • 22

Lepi Mića večeras je pred milionima gledalaca u "Zadruzi", i to dok je bilo lajv uključenje iz rijaliti grada, pljunuo Jelenu Golubović nimalo ne požalivši što je to uradio.

DOŽIVELA NERVNI SLOM! Vodite je napolje! Luna lupala na kapiju i tražila pomoć, Mina smirivala Teodoru dok se gušila u suzama! (FOTO)

Lepog Miću je iziritiralo to što mu Jelena Golubović dobacuje i ne dozvoljava da dođe do reči, pa se zaleteo sa drugog kraja stola i sočno pljunuo Jelenu!

I voditeljka Dušica Jakovljević, i gosti u studiju, kao i svi ostali zadrugari, nisu mogli da veruju šta se događa u programu...

Printskrin: TV Pink

- Ja na njega ne bih trošila ni pljuvačku, a kamoli nešto više! Čim on dođe sa drugog kraja stola, znači da se plaši - rekla je Jelena nakon što ju je pljunuo, koja ni tada nije prestala da priča...

Printskrin: TV Pink

Mića je došao i drugi put do Jelene, pa učinio isto - ponovo ju je pljunuo, što je frapiralo sve, pa je i Dušica imala opomenu za zadrugare.

- Ovo je stvarno ružno šta radite pred kamerama - rekla je voditeljka., a svaša se ni tada nije prekinula.

- To što dolaziš da me pljuješ, to je tvoja nemoć! Svesno se šlihtaš drugim ljudima! - vikala je Jelena, a Mića je nastavljao:

- Ona to zaslužuje! Moram preduzeti ovakve mere! Dajte joj brnjicu! 

Printskrin: TV Pink

Ubrzo je došlo i obezbeđenje, a Lepi Mića se na kraju popeo čak i na sto i nastavio po svome...

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    10. novembar 2017 | 06:45

    Retko odvratan covek.

  • Rodja

    10. novembar 2017 | 13:05

    Zasto ovog anoreksicnog pacova ne izbace da li je moguce da smo prihvatili ovo izivljavanje kao super jel smo svi mi takvi ne nadam se da ovaj narod nije taka, svakoga normalnog coveka, boli sto nema adekvatne kazne za ovo stvorenje, tu I tamo od nekog medija neka onako usput osuda i nikome nista, posle se cudimo sto smo okarakterisani u Svetu da se ponasamo kao nekulturni divljaci jer cinjenica je da mnoge zemlje emituju Zadrugu.

  • Jerinic milica

    10. novembar 2017 | 07:18

    Jelenu su i uveli u Zadrugu da ih provocira. Micu i Sašku bi morali sto pre da izbace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA