≫ 

Janjuš POSTIDEO sve ukućane, rekao je da će im pozajmiti pare, a njihova reakcija je bila potpuno NESHVATLJIVA! (VIDEO)

Janjuš je prvi vođa koji je napravio ovakav gest, a ukućani su pokazali svoje pravo lice

  • 1

Danas je u Zadrugu stiglo pismo koje otkriva ko je ovonedeljni vođa. Marko Janjušević Janjuš je izabran za vođu, a njegov prvi zadatak je bio raspodela budžeta.

Veštica uoči ulaska u Zadrugu otkrila svoj TAJNI PLAN: Priznala da li će imati seks i ispričala šta STVARNO misli o Luni i Jeleni! (VIDEO)

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga iz prošle nedelje odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. S obzirom na to da ste u toku prethodne nedelje svi kažnjeni sa po 500 dinara, budžet je za toliko smanjen. 10 zadrugara treba da dobije 3.500 din, 10 zadrugara 2.500, i 11 zadrugara treba da dobije 1.500 dinara. - rekao je košarkaš.

Zorana je kažnjena sa smanjenjem budžeta od 1.000 dinara, pa je dužna da odmah nakon raspodele ovaj novac odnese u sanduče - pročitao je Janjuš pismo.

Printskrin: TV Pink

Nakon što je pročitao pismo, Janjuš se ponudio da upravo on dobije najmanju količinu novca da bi ostali zadrugari dobili više, međutim na ovaj njegov predlog zadrugari su reagovali potpuno neočekivano. Iako je prvi vođa koji je uradio ovako nešto, niko mu na to nije uputio neku lep reč, već su se svađali i vređali između sebe, ne obraćajući pažnju na Janjušev predlog.

- Ima li neko da duguje dosta novca? Ja ću uzeti najmanji budžet, imam neke pare, tako da ću ja uzeti najmanji - dodao je Janjuš.

Vođa se ponudio i da Jeleni Golubović da novac za frizera, međutim ni to je nije odobrovoljilo pa se svađala sa ostalim zadrugarima.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja ću pare pozajmiti svima kojima bude trebalo, eto. I tebi ću za šišanje dati kada ti bude trebalo 1.500 dinara. Ja ću mojih 1.500 dinara podeliti, tako da znate. Svi koji ste dobili 1.500 dobićete od mene po 500 - rekao je Janjuš Jeleni Golubović i ostalim učesnicima.

Pogledajte imenovanje novog vođe i raspodelu budžeta.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA