Ovo je spisak SVIH operacija koje je imala Sanja iz Zadruge!

- Sanja jeste mnogo radila na svom izgledu, što se vidi i kada se uporede njene stare fotografije sa sadašnjim izgledom - priča dobroobavešteni izvor Telegrafa blizak Sanji

  • 7

Otkako je ušla u "Zadrugu", i učesnici i gledaoci spekulišu koje je plastične operacije imala Sanja Stanković. To pitanje joj je i postavljeno više puta, ali Sanja je sve vreme pričala da je na njoj sve prirodno, osim usana koje je uradila.

Međutim, kako saznajemo, Sanja je na sebi imala nekoliko intervencija, čak i jednu koja se odnosi na njene grudi za koje priča da su prirodne. Kako kaže naš izvor blizak Sanji, njene grudi jesu prirodne, s tim sto je išla na zahvat kojim ih je podizala pošto su bile previše opuštene.

- Sanja jeste mnogo radila na svom izgledu, što se vidi i kada se uporede njene stare fotografije sa sadašnjim izgledom. Ona je podizala grudi jer su bile previše opuštene. Radila je i jagodice, iako kaze da nije - priča dobroobavešteni izvor Telegrafa blizak Sanji.

Foto: Instagram/mrs_s.happy

- Sanja je korigovala i uši, vadila je mast iz ruku, kod miške, i stavljala u guzu. Tako da, mnogo toga je radila na sebi. Sećam se da je dolazila sa zavojima oko glave... Ne znam zašto to krije, nije greh raditi korekcije na sebi. Ona sada zaista lepo izgleda, ali nije sve osim usana prirodno na njoj - objašnjava za Telegraf sagovornik blizak Sanji.

Pogledajte kako je nekada izgledala Sanja:

Foto: Instagram/mrs_s.happy
Foto: Instagram/mrs_s.happy
Foto: Instagram/mrs_s.happy

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    18. novembar 2017 | 22:57

    Prelepa je bila sa crvenom kosom, a sadasnji izgled nije vredan komentarisanja...

  • Mila

    19. novembar 2017 | 08:06

    Juce je Miki pita...kako sve imate iste guze, nekada su devojke bile razlicite? Odgovor je "iznenadio" i njega i mene da je to sve prirodno, postignuto upornim vezbama! Na tome se zavrsio razgovor jer je i Miki kao i vecina licemer. Da je to bila Jelena odmah bi rekao da laze uz niz uvreda jer je ocigledno da laze i da je sva vestacka.

  • Lala

    20. novembar 2017 | 06:55

    Brate podizala grudi jer su bile opustene... pa sta bolje to nego da je stavljala silikoni to su i dalje njene grudi samo su joj malo skratili da bi podigli... a kako da ne budu opustene kada pogleajte kolike grudi ima devojka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA