≫ 

ONA ME MRZI, VIDIM TO! Luna se žalila Slobi na Kiju i njeno ponašanje, a ono što je posle toga rekla SVE je ostavilo u šoku! (VIDEO)

- Osećam kao da ti je žao da mi kažeš istinu... - rekla je Luna

  • 21
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je u "Zadrugu" ušla još uvek zakonita žena Slobe Radanovića sve je postalo drugačije. Kristina Kija Kockar je svojim ulaskom u rijaliti pomrsila konce Luni Đogani koja je do skor uživala u idiličnoj vezi sa Radanovićem.

Blogerku je vidno izrevoltirao Kijin ulazak u rijaliti, pa je sve vreme neraspoložena i nervozna, a da bi se smirila rešila je da porazgovara sa svojim dečkom i da mu otvori dušu.

Luna se popela na sto da igra, Maca joj rekla da se ugleda na PRAVU ženu, a onda je zbog 4 Kijine reči napustila prostoriju! (VIDEO)

Sve se desilo nakon što je Luna pobesnela zbog Kijine opaske na račun njenog igranja na stolu (više o tome pročitajte OVDE), nakon čega je sa Slobom izašla iz kuće i otišla u "Pub".

- Krivo mi je zbog toga što sam uradio. Kad sam je već povredio i ispao loš čovek, mogu bar sada da ispadnem čovek. Moja jedina greška je to što sam je prevario - rekao je Sloba.

- Ne želim da zvučim kao da sam bezobzirna, ali u životu se sve dešava s razlogom. Da to nisi uradio možda bi se ceo život kajao što nisi. Boli me koliko te volim - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta god da sam uradio nekoga bih povredio, ili tebe ili nju - prokomentarisao je Sloba.

- Ja znam sebe, ja bih se sklonila da nisi presekao. Ali mota mi se po glavi... Ipak si to uradio ovde, nema ljudi oko tebe, nisi u realnom svetu, nisi video nju... Sad kad je ona došla ne znam šta ti se mota po glavi. Lakše bi mi bilo da znam da je došla da pokaže ko je i šta je, ali ja vidim šta ona radi. Možda ti ne vidiš, možda ona sa tobom može da manipuliše, ali sa mnom ne može! Misliš da je meni lako da ja ne mogu kad hoću da te poljubim? Da te zagrlim, kao što sam mogla? Osećala sam se kao da sam u svojoj kući, mogla sam da se skinem gola tu sa tobom i da me boli uvo. Mogla sam sve, ti si bio moj, ja sam bila tvoja, svi su nas gledali kao u boga! I sad, odjednom, realno, nestalo je. Ustručavamo se i ti i ja - rekla je Luna.

- A ja zbog nje to radim, teško mi je da je gledam. Ali, ja sam takva. Misliš da bi neko drugi to uradio za mene? Misliš da bi neka devojka to uradila?! Ja da sam kučka namerno bih gledala u nju i ljubila se sa tobom! Uslovljavala bih te! A ona mene mrzi, ja to znam, vidim da me mrzi! - nastavila je Luna dok je Sloba ćutao-

- On trčkara oko nje... Znaš koliko njih to misli?! Ona se time sladi - govorila je Luna upozoravajući Slobu na ženu sa kojom je 5 godina.

- Ne, veruj mi... Ja znam tačno po njenom pogledu i stavu kad šta i kako radi - pokušao je da je odbrani Sloba.

- Rekla mi je Sanja: "Ja mislim da ćeš ti u ovoj priči biti mnogo povređena... Mislim da je on nesiguran i da ona njega uopšte ne voli. Ona je bez emocija!" - nastavila je Luna.

Međutim, deo razgovora o kojem danas svi pričaju jeste onaj u kom je Luna rekla kako bi volela da sedne sa Kijom i da posle svega normalno priča sa njom i da se zezaju (?)

- Ja bih volela sutra da mogu sa Kristinom da sednem i da pričam normalno, da joj objasnim da nisam želela ništa da joj uzmem, uništim, da ona bude tužna, nesrećna, da zbog mene bude u bolnici... Volela bih da sutra možemo nas troje da pijemo kafu, da se zezamo, da imamo normalan odnos. Ali, kad vidim ovakve njene reakcije... Je l' ona ne vidi da ja nisam takva devojka, da nisam uradila ovo da bih nju povredila?! - pričala je Luna Slobi.

Pogledajte prvi snimak:

Kada su se vratili u kuću, nastavili su razgovor.

- Osećam kao da ti je žao da mi kažeš istinu, kao da želiš da budeš sa mnom, ali ne ovde i da hoćeš kroz redove da mi kažeš da treba da se iskuliramo, da ne bi povredio opet nju... Tako se ja osećam, kao da ovde ne pripadam... - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- To što si upravo rekla je takva glupost - tešio je Sloba.

- Znaš kad nekad uhvatim tvoj pogled, kako gledaš u nju. I ne mogu da provalim da li je to ljubav ili ti je žao... Ona je tvoja žena, živeo si sa njom pet godina i  s njom si mnogo toga preživeo. A šta si sa mnom preživeo, ništa... - umiljato mu je pričala Luna.

- Ja sam presekao, nisam čovek koji će da ide malo tamo, malo ovamo... Na šta bi to ličilo? - rekao je Sloba.

Pogledajte razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi nismo Andjeli

    20. novembar 2017 | 13:54

    "Ne, voli te Kija, samo se pravi"....Najgore od svega je sto ona, njena majka i njima sicni, neobrazovani, prosti, bez morala i pardona, misle da drugima imaju pravo da urade sta god im padne na pamet i da se ponasaju kako god hoce. Ne moze, vaspitanje, lepo ponasanje, moralne vrednosti se uce od rodjenja. Luna, nisi imala dobar primer u majci i nista moralno, kulturno, pristojno nisi u ovom reijalitiju pokazala

  • Gavran

    20. novembar 2017 | 13:22

    Razmaženo derište, ako ovako nastavi, počeće da mrzi samu sebe, imbecilno ponašanje. A šta je drugo mogla da vidi i nauči, od onakvih roditelja, mamino glavno zanimanje je da se udaje, a tata, pa i on je poznat, znamo šta je radio na farmi sa sekirom napao Sašku.

  • Uuu

    20. novembar 2017 | 14:02

    Oooo, djevojko, glupa li si i uz to bezobrazna da mi nije dobro. Dakle, sramota je za tebe vrh vrhova, jer ti ne znas sto je to, vise no li ti majka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA