Ona je bila 5 godina u mom životu! Luna napala Slobu zbog Kije, rekla mu SVE u lice, a na kraju se IZBEZUMILA zbog njegove reakcije! (VIDEO)

Luna je dugo, dugo tražila Slobu po dvorištu, a on se sve vreme skrivao od nje

  • 15

Ulazak Slobine zakonite žene Kristine Kije Kockar u "Zadrugu" uneo je haos i razdor u rijalitiju, a najviše je, očekivano, poljuljao odnos između Radanovića i njegove devojke Lune Đogani.

TRESLA SE KUĆA! Kija i Sloba sat vremena vodili žestoku prepirku, progovorili o seksu, prevarama i da li se i dalje vole! (VIDEO)

- Mene boli, ja ispadam debil - rekla je Luna kada je Sloba iznervirano izjurio napolje, a onda je krenula za njim i dugo ga tražila po dvorištu, i to u pidžami.

- Izvini, nisam htela da te napadnem, iznervirala sam se zato što prave debila od tebe - rekla je kada je napokon uspela da ga nađe sakrivenog iza automobila.

Printskrin: TV Pink

- Ja se osećam kao debil! Ja sam rekla: pitaj nju je l' gladna ili žedna; treba da budem ološ i kažem - ili ona ili ja, biraj! E, to me nervira, što ispadam budala! I ti kao žao mi je nje, ona je jadna, povredio sam je...i evo šta ti radi, pravi ološa od tebe! - rekla mu je Luna.

- Pa i jeste mi žao! I neka pravi, ima pravo! Svako ima pravo da radi šta želi! - govorio je Sloba, a Luna je još više besnela.

- Zato si i bio nesrećan! Jer misliš uvek na druge, a ne misliš na sebe...

- Šta pričaš ti?! Ako ćeš da se izd*kavaš na mene, bolje mi je da budem sam, iskreno, kunem ti se... - rekao je Sloba, a onda ga je Luna poljubila.

Printskrin: TV Pink

- Alo, došli smo u rijaliti, nismo došli u pozorišnu predstavu. Ti si znala gde ulaziš... Svi me nešto krive, ti me kriviš ceo dan... - i dalje se nervirao Sloba.

- Pa, zato što me nervira, ne mogu da verujem da ti i dalje žališ osobu koja je folirant!

Printskrin: TV Pink

- Ne žalim ja nju zato što je volim, nego, jednostavno, to je osoba koja je provela 5 godina u mom životu, je*o te život! Ja sam ispao neprijatelj prema njoj, a ne ona prema meni, kakav god život da smo imali. Ja ne gajim emocije prema njoj... Ja samo hoću da, ako već nisam ispao čovek tada prema njoj, kao što nisam, da sada ispadnem čovek... - iznerviran je bio Sloba, dok Luni nije bilo nimalo svejedno što je brani.

Pogledajte celu prepirku Lune i Slobe:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    21. novembar 2017 | 00:42

    Amaterski potez, Slobo, pa gde kod kolima da se sakriješ, Đogaji prvo tamo traže.

  • Jeca

    20. novembar 2017 | 23:20

    Ma voli je čovek i tačka! Shvatio je da je ispao glup! Al ne može sada da pobegne od ove rasturačice brakova!

  • aida

    20. novembar 2017 | 23:24

    Jel ovo realno? Pa zasto covek lijepo ne sedne i ne prica kao musko nego se krije ni m od muskarca,ovamo njoj ne kaze da je ne voli a luni dr pricu prica. Ona kija sa njim manipulise kako zeli i neka 😂,ona luna se plasi i sigurna jr da ce se vratiti kiji,onAj sloba bi se pomirio sa kijom ali ne moze da ostavi lunu zbog toga sto bi ispao dno pred narodom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA