≫ 

Znam da mu nije svejedno! Kija se poverila Drvetu mudrosti, otkrila zašto Slobu više ne zove Boba, i priznala šta stvarno misli o njemu! (VIDEO)

- Prišao mi je, pitao da li mi nešto treba, pomogao za milion stvari - poverila se Kija Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu

  • 3

To što je Slobodan Radanović želeo da pobegne iz "Zadruge" došlo je i do Kije Kockar, pa ju je Drvo mudrosti pitalo misli li da je to njegova reakcija na saznanje da ona ima dečka.

Sloba odveden da primi injekciju, a kada vidite šta mu je zbog toga učinila Jelena Golubović ODUŠEVIĆETE se! (VIDEO)

Kija je izvesno vreme bila na "propitivanju" u Rajskom vrtu, gde je Drvetu otkrila šta misli o celoj situaciji sa Slobom, kao i kako se snalazi u "Zadruzi", s obzirom na to da je ušla u rijaliti pre nekoliko dana.

Nakon što je čula da je želeo da pobegne, Kija je ispričala da je otišla do Slobe i pitala ga da li je ok, te da je on rekao da jeste, pa ga je potom ostavila da bude sam.

Printskrin: TV Pink

Na pitanje da li misli da je Sloba tako reagovao zbog toga što ona ima dečka, Kija je rekla:

- Ne znam, ne mogu da sudim. Možda. Moguće da se sve skupilo i da je ta priča prelila čašu...koja je bila puna.

- Pošto ja njega vrlo dobro znam, nije reagovao kako treba. Mislim, ja ga znam, ne znam kako je to drugi neki video, ali ja ga vrlo dobro znam i znam da mu sigurno nije bilo svejedno - dodala je.

Printskrin: TV Pink

Kija je otkrila kako se i dalje svi pitaju i nagađaju koji je njen motiv ulaska u "Zadrugu", pa dodala da će ih "ostaviti u tome".

Ispričala je kako se sa Miljanom najviše zbližila, ali isto tako je napomenula da joj je Sloba prišao...

- Ja njega smatram velikim prijateljem ovde. Prišao mi je, pitao da li mi nešto treba, pomogao za milion stvari, tako da ja sam isto njegov prijatelj - najveći sam mu prijatelj ovde, stojim iza toga - rekla je Kija.

Na kraju, pitanje Drveta: zašto Slobu zove Slobodan, a ne Boba?

- Malo sam se odvikla od toga.. Ustvari, nisam se odvikla... Ja ga zovem Boba već pet godina, to je moj nadimak za njega. Ali Slobodan ga zovem zato što kad kažem Boba niko ne zna ko je Boba, a Sloba nisam navikla baš nešto da ga zovem... - završila je Kija, a koje je još detalje iznela pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    22. novembar 2017 | 19:15

    Povredjena javno jeste ali sta je ocekivala ako im je brak tako funkcionisao,ona je tezak manipulator a i ucenjivac ima i keca u rukavu...

  • SIMKA

    22. novembar 2017 | 18:48

    Lukava manipulatorka i prevarant. Ni jž od žene kod nje nije jostalo.Došla je da se osvetiSlobi i rasturi vezu, a onda uzvišeno da ode u Crnu Goru. Medjutim, nejene namere se neće ostvariti jer Sloba čvrsto drži Lunu za ruku i nikada je jneće pustiti. Njihova ljubav jej iznad svega. Puna im podrtška da istraju u ovome.

  • Ja

    23. novembar 2017 | 23:10

    Anabela, svima nam je jasno da svaki naslov prva ti iskomentarises, naravno protiv Kije. Radiš li ti šta drugo?Ženo, imaš još dvoje dece, za njih još nije kasno da ih vaspitas kako treba, pošto si Lunu uništila. Za nju, lično tebe krivim. I ti treba da snosis posledice, jer je njeno ružno ponašanje izneseno javno. Daje ružan primer devojčicama koje su u razvoju, misliće da je normalno rasturiti brak koji je Bog aminovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA