Pozdravi Andriju iz Budve s kojim si se viđala i dok si bila sa mnom, a sad glumiš sveticu! Sloba i Kija se žestoko posvađali, isplivao prljav veš iz njihovog braka! (VIDEO)

Noćas je sve prštalo u "Zadruzi" dok su se Kija i Sloba svađali bez prestanka

  • 26

Noćas se Sloba žestoko posvađao sa Kijom, a Radanoviću je smetalo što Kija stalno pominje svog dečka Andriju, i što bez prestanka napada Lunu.

Eto ti tvoj muž, boli me uvo za vas: Kija načisto izludela Lunu, Đoganijeva poludela, ne zna kako da se izbori sa Slobinom ženom (VIDEO)

Kada joj je Sloba rekao da mu smeta što ona razgovara sa njim kada Luna nije tu, Kija je pobesnela i počela je svađa.

- Nek onda Luna sledeći put dođe i sluša šta pričamo, pošto se bavimo baš ozbiljnim temama. Šta je problem ako pomenem dečka... Zar ti stvarno misliš da ti mene zanimaš u tom smislu, mogu da komentarišem koga god hoću - ispričala je Kristina a nervozni Sloba joj je uzvratio:

Printskrin: TV Pink

- Nemoj da mi glumiš Bijonse, kao što radiš ceo život... Pozdravi Andriju iz Budve s kojim si se viđala i dok smo mi bili...

A Kija mu je odgovorila:

- Važi, pozdraviću ga, pozdravlja i on tebe!

Svađa Slobe i Kije, prvi deo:

Sukob se malo kasnije nastavio i u dvorištu.

- Ušla si da od mene napraviš monstruma, a od sebe žrtvicu. Ti bi da se svi normalno ponašaju prema tebi, a ti nju (Lunu) dva dana podje*avaš i bockaš - vikao je Radanović, a Kija mu nije ostala dužna:

- Ti si bolestan čovek, ako imaš neki problem sa mnom, to trebamo sami da rešimo, a ne sa drugim ljudima. Ti nemoj da komentarišeš moj život...

Tu je Radanović pukao:

- Naravno da ću da komentarišem, jer se tiče mene. Jer si se viđala sa gospodinom s kojim si sad, i dok si bila sa mnom, a sad glumiš sveticu!

Svađa Slobe i Kije, drugi deo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    23. novembar 2017 | 11:00

    Kija je za Lunu pokretna enciklopedija. A Sloba je ljubomoran na Andriju. Pametnom jasno.

  • mila

    23. novembar 2017 | 11:04

    Mislim da se Luni u ovom slucaju pridaje suvise velika paznja koju ne zasluzuje. Glavni likovi su ovo dvoje, Kija i Sloba. Meni je strasno da muz prevari zenu nekoliko dana po ulasku u rijaliti. Sta moze ocekivati od njega ako se pomire, da je prevari kad ode do prodavnice. Tuzno. Mislim da treba da bezi od njega i ne trosi svoje vreme,. Mlada je ima posao, lepuskasta. Tuzno je sto je i vecina danasnjih brakova takva, forma bez sustine. Mislimda zene ne cene dovoljno sebe. Udaju se i nadaju se da ce potpis i papir od nekog da naprave coveka. Luna dobija previse paznje ali posto nema zanimanje to joj nece znaciti nista. Da je bar pevacica imala bi tezge, ovako nista. Bice po tabloidima a nece izvuci nikakvu korist.

  • poyy

    23. novembar 2017 | 10:34

    Kako mu je krivo zbog navodnog momka. Kontam da je to neka specificna vrsta bola kad te neke uhvati za testise i iz dana u dan ih steze sve jace. Realno, i treba da ostane sa Lunom,to mu je najveca kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA