≫ 

Kija je preljubnica i bila je sa oženjenima! Slobin drug izneo šokantne tvrdnje, a onda se uključila Kijina rođaka i nastao je totalni HAOS! (VIDEO)

Stefan Obradović večeras je u ime porodice Radanović gostovao u "Zadruzi" i otkrio do sada nepoznate informacije

  • 86

Stefan Obradović, drug Slobodana Radanovića koji je u "Zadruzi" sve lošijeg psihičkog stanja otkako je njegova žena Kristina Kija Kockar ušla u rijaliti, večeras je gost u Pinkovom studiju i, kako kaže, došao je da podrži svog dobrog prijatelja.

Alo, je l' kapiraš da si ti njoj uzela muža?! Sloba i Luna raspravljali o Kiji, Radanović rekao da bi joj oprostio i kad bi ga pljunula u facu! (VIDEO)

Na samom početku, Slobin drug optužio je Kiju da je navodno varala Slobu dok su bili u braku i nazvao ju je "preljubnicom", dok je s druge strane Lunu Đogani nahvalio.

- Ja sam ovde da pomognem svom drugu... On nije krivac, on treba da stavi krunu i da slavi svoju ljubav sa Lunom. Pogledajte kako su lepi - rekao je Slobin drug.

Printskrin: TV Pink

Nabošću te u glavu, ti si krpelj od čoveka, bila sam ti dobra dok si imao korist od mene: Kija brutalno napala Slobu (VIDEO) (FOTO)

U vezi sa Kijinim ulaskom u rijaliti takođe nije imao lepo mišljenje...

- Ja mislim da ona pati od toga da bude javna ličnost. Ne vidim nijedan drugi razlog zbog kog je ušla u rijaliti. Josš, plus, ušla je u subotu, a još ništa nije rekla... Ako uđeš sa namerom da nešto kažeš, onda to i uradiš - rekao je.

S obzirom na to da je Sloba ranije rekao kako Kija njega nikada nije prevarila, nove informacije zbunile su sve. Telefonskim putem se ubrzo u emisiju uključila Kristinina rođaka, koja je odmah zatražila argumente od Stefana zbog tvrdnji o Kijinoj navodnoj preljubi.

Printskrin: TV Pink

- Pre svadbe to nisam zbnao. Nikome nije padalo na pamet da se meša nekome u vezu i brak, što je i normalno. Kada se desilo ovo sada, onda sam malo aktivno krenuo u potragu. Ja to nisam video svojim očima, ali to su informacije od bitnih ljudi, i u Slobinom i u Kijinom životu. Ne želim da otkrivam ko su ti ljudi iz ličnog poštovanja prema njima - rekao joj je Stefan.

Printskrin: TV Pink

- Imam punu podršku Slobine porodice - naglasio je Slobin drug.

- Tvoj prijatelj je sve uvukao u ovo! Kad ćete više da ostavite Kiju na miru?! - rekla je Kijina rođaka.

- Koliko znam, Kristina je naterala Slobu da uđe u ovaj rijaliti, tako da ne znam čije je ovo delo... - rekao je Stefan.

Printskrin: TV Pink

- Upozoravam vas da ubuduće možete doći samo sa dookazima! Ko će sledeći doći tu da je pljuje?! Niko još od Kristinine porodice nije bio tu da pljuje Slobodana! Kako vas nije sramota?! - povisila je ton Kijina rođaka.

- Ja se branim samo istinom, ja ne pljujem Kiju. Meni je bitnije kome će Sloba da veruje i šta će da misli, samo to mi je bitno - rekao je Stefan i dodao kako je informacije o Kijinoj preljubi saznao pre petnaestak dana.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U lazi su kratke noge

    23. novembar 2017 | 23:14

    Bolje da nije ni dolazio da ga podrzi jer sve vise se vidi kakvi su to olosi . Blati zenu po principu rekla-kazala a odusevljen Lunom koja njegovog druga svako malo vredja, naziva ga raznim pogrdnim imenima, histerise za svaku sitnicu , narocito ako je nije pitao da li je gladna i spremio joj da jede, samara. Vidi se da mu je bas pravi prijatelj kad ga podrzava u ovakvoj vezi. Ni Slobu ni Lunu a ni njegovo lazljivo drustvo ne mogu oprati ni Sava ni Dunav.

  • Vesna

    23. novembar 2017 | 23:26

    Ovo što je ovaj Stefi izrekao, čisto je kao suza, ali za ~tužbu!

  • LANA

    24. novembar 2017 | 00:56

    Sto frajercino nisi dosao tu u studijo dok je Kija bila vani nego sad kad se ne moze braniti?Shvatite da ga ne mozete oprati bilo kakvim pricama,covek ju je javno ponizio pred celom nacijom i ima pravo da udje gde hoce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA