Anabela oplela po Kiji, pa otkrila koju reč ona i Sloba koriste kao TAJNU ŠIFRU i šta se krije iza nje!

- Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala - kaže Anabela

  • 19
Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas gostovala je u emisiji Ivane Baltić, kojoj su, kao i svima koji se sretnu sa Anabelom, glavna pitanja bila vezana za njenu ćerku Lunu Đogani, Slobodana Radanovića i Kiju Kockar.

SVE JE ISPLANIRANO, TO JE BOLESNA IGRA! Anabela pobesnela zbog Luninog stanja, pa oštro prokomentarisala Kijin ulazak u Zadrugu!

Tako ju je Ivana pitala da li misli da je Kija sve osmislila unapred, na šta je Anabela ponovila ono što je rekla već mnogo puta - da je sigurna u to.

- Ja ne mislim, ja znam 100 posto! Imam i ljude koji su mi to potvrdili - rekla je Anabela.

- Da je svejedno da on ima drugu? - pitala je Ivana.

- Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan, olako ga je shvatio - rekla je Anabela.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, onda je otkrila kako Kija i Sloba navodno imaju tajnu šifru, te šta ona predstavlja i šta se krije iza nje! Navodno, šifra je reč "Mekregor", odnosno prezime čuvenog boksera Konora Mekregora. Njega je žena celog života finansirala, uzdizala, bila je spremna na sve afere, a uslov je bio da ostane sa njom. Međutim, Kijin i Slobin plan navodno je osujetilo to što se on zaljubio (?)

- Šifra "Mekgregor", da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe. On je mislio, to će biti malo škakljivo, interesantno za medije i staće sve. Takav je plan bio. Ona je to meni otvoreno rekla u prepisci i glasovnim porukama koje sam ja prosledila tvojim kolegama posle našeg viđanja u "Zadruzi". Gde je ona mene tešila "Daj, pusti, neka ih. Neka se piše, samo da se ne zaljube" - ispričala je Anabela.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kija sve glumi. Ona želi samo novac i popularnost, za razliku od Lune i Slobe koji su se iskreno zavoleli. Postoji i snimak njihovog razgovora gde se sve lepo čuje. Kija mu govori "šifra Mekgregor", pita ga "ti nisi uspeo da izdržiš da budeš moj Mekgregor", a on joj odgovara "a ti si kao ona". Reč je o MMA borcu Konru Mekgregoru i njegovoj ženi. Oni koriste "šifru Mekgregor" za Konorovo javno ponašanje. Jer, on u javnosti radi sve i svašta, pravi šou i skandale, a u privatnom je za njega supruga i dalje "broj 1". Oni su se dogovorili da on radi svakakve stvari i da kući donosi novac, a kada kaže "šifra Mekgregor", supruga zna o čemu se radi. Tako je i sa Kijom, samo što je Sloba odbio da bude njen Mekgregor jer se iskreno zaljubio u Lunu - tvrdi pevačica.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    26. novembar 2017 | 18:01

    Koliko bolestan treba da budeš da organizujes da te muž vara!? Smešna si Anabela! Dečko je vanserijski talenat....I ovakva promocija mu nije potrebna svakako.....zašto ne komentarises to da je tvoja ćerka jurila oženjenog čoveka i da je ona prva rekla on će biti moj, baš me briga sto ima ženu....to je vrv isto "planirano"....sram te bilo

  • ivana

    26. novembar 2017 | 18:04

    Anabela podrzava svoju cerku da bude ljubavnica,zar ne treba da saceka da izadju iz rijalitija i da se razvede ako vec to neide a ne da jevno unistava neciji brak,pa brak je svetinja pogotovo sto je sklopljen u crkvi. Mozda bi se po izlasku pomirili. Ne podrzavam rasturanje braka

  • Smile

    26. novembar 2017 | 17:39

    Umesto da se pokrije usima i cuti, kada vec pametno nesto nema da kaze, dolazi na TV da brani cerku razvratnicu. Nemaju oni nikakav dogvor, cuti Anabela i vaspitaj barem jednu cerku da bude kulturna, postena i fina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA