Kija odnela mužu lek, Luna sačekala da ona izađe, a onda je počeo ozbiljan razgovor sa Slobom! (VIDEO)

Nakon što je Kija donela mužu lek, Luna je otišla kod Slobe kako bi raspravili svađu od prethodne noći

  • 5

Sloba i Luna su se prethodne noći posvađali i razmenili nekoliko grubih reči. Podsetimo, ovom konfliktu je prethodilo to što je Radanović branio suprugu Kiju Kockar od Milana Miloševića i Sapke Karan, sa kojima se i sam posvađao.

Ta Slobina reakcija nikako se nije dopala Luni koja mu je to zamerila, a kako je Sloba rekao smatra da mu je Luna to prebacila pošto je ljubomorna jer je on branio Kiju.

Nakon burne noći Sloba je preležao današnji dan u krevetu pošto se oseća jako loše, a nakon što su ga obišle i Luna i Kija (jedna za drugom), Kija se snašla i donela mu je lek.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna je sačekala da Slobina žena izađe...

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

...pa je ušla kod njega kako bi popričali o problemu od prethodne noći.

- Ti meni pričaš neku priču za debile, ne znam koliko puta moram da ti ponovim da to što pričaš nema veze sa vezom. Nisam te napala bez razloga. To je moje mišljenje i imam pravo da ga kažem. Kao što ti meni kažeš "Nemoj da psuješ, nemoj ovo, nemoj ono". Iz moje dobre namere kažem ti da ti to ne priliči i kraj - rekla je Luna Slobi.

Printskrin: TV Pink

-  Okej, drao sam se... - popustio je Sloba.

-  Ne, užasan si bio. Samo što nisi ustao i počeo da cepaš odeću sa sebe. Preterao si u reakciji svojoj. Meni uopšte nije bilo prijatno da sedim tamo, iako se slažem sa tobom da je to njihovo ponašanje bilo užasno - rekla je Luna.

Pogledajte prvi deo razgovora Slobe i Lune:

- Ova moja sinoćna reakcija je preteranija od one tvoje kada si lomila stakla, kada si urlala, kada si vrištala? - pitao ju je Sloba.

- Bilo je ovo 300 puta, ovo što si sinoć uradio... Ti ćutiš, ćutiš, i odjednom pukneš. Fras doživiš. Ja ti se kunem, uplašila sam se - rekla je Luna

- Ja se potpuno kontrolišem, odlično znam u svakom trenutku šta radim - rekao je Sloba, a onda je na kraju, kako bi stavio tačku na priču, kazao da je preterao.

Pogledajte i drugi deo razgovora Slobe i Lune posle svađe:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iv...

    29. novembar 2017 | 18:09

    Kija do pobede . 😀

  • Bl@

    30. novembar 2017 | 02:09

    Slobo ili ima celicne zivce ili je jadan patetican, nedozreo momak kada dopusta da ga klinka pravi budalom!

  • Viki

    30. novembar 2017 | 07:42

    Luna nikako ne bi trebala da pobedi jer je olicenje prevare, histerije,...... narcis tj covek koji je spreman na sve zarad svojih zelja, prevelike razmazenosti, nikako ne bi trebalo da bude primer mladim devojcicama !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA