Đekson priznao svoje fatalne greške: Slagao sam Saru da je Vojke vara, kajem se jer sam se vezao za ovog malog manipulatora... Minu! (VIDEO)

- Napolju ima jedna osoba koja mi mnogo znači, s kojom sam upropastio nešto što je trajalo tri godine i ona sve ovo gleda - rekao je Đekson

  • 3

Danas je očigledno pokajnički dan u "Zadruzi", i Đekson se gorko pokajao jer je Saru slagao da je Vojke vara.

Izdala sam vas, a bili ste mi najbolji prijatelji! Luna iznenadila sve i izvinila se Teodori i Anđelu! (VIDEO)

Đekson je naveo čitav spisak stvari zbog kojih žali, a prva se tiče Vojketa.

- Ja sam joj (Sari) rekao: "Ma da, on bleji sa kujama po klubovima svaki dan", a u stvari, dečko se zaljubio i tu sam napravio fatalnu grešku, i zbog toga se kajem. Druga stvar, što sam dozvolio da se bilo koja ženska osoba veže za mene, što sam napravio ono sra*e sa Anđelom, pa je ona pravila lančano sra*e sa Jelenom, posle čega je zapalila napolje. A najviše se kajem što sam poosle toga nastavio sa Minom, i što sam se vezao za ovog malog manipulatora - rekao je u jednom dahu Nemanja pa dodao da mu je žao i što se pokačio sa Markom Miljkovićem kada su išli u kupovinu.

Printskrin: TV Pink

- Napolju ima jedna osoba koja mi mnogo znači, s kojom sam upropastio nešto što je trajalo tri godine i ona sve ovo gleda. I pored svega što sam uradio, pokazao sam da mi je stalo do nekih ženskih osoba i zbog toga se najviše kajem - zaključio je Đekson.

Pogledajte šta je sve Đekson ispričao:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    30. novembar 2017 | 01:51

    Ovaj mnogo smara, oće da bude nešto, a nije

  • NN

    30. novembar 2017 | 01:14

    Sada se setio devojke napolju do pre 5 dana pevao drugu pesmu, sta li je to saznao od spolja pa sada menja priču?! Retko iritantan tip!

  • xxx

    30. novembar 2017 | 11:54

    Ovaj ne zna jel poso ili doso

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA