Nije mi svejedno, nisam ja žena od kamena: Kija priznala šta ZAISTA oseća prema Slobi (VIDEO)

- Kroz posao sam naučila  da kada avion pada, ja moram da budem sa osmehom - kaže Kija

  • 16

Ko o čemu, Kija o Slobi, i ona je sada priznala šta oseća prema svom suprugu.

Sloba progovorio o seksu sa Lunom, a posle njegove šokantne izjave, UPROPASTILI su ga u komentarima na internetu! (VIDEO)

Nakon što ju je Žiža pitala: "Kako se zaista osećaš i kakva su tvoja osećanja prema Slobi?", Kristina je ustala i rekla:

- Normalno da mi nije svejedno u pojedinim trenucima, to je sasvim normalno posle pet godina, ja nisam žena od kamena. Smatram da je to završena priča, i ja sam već rekla da je to hirurškim rezom završeno, ali, u nekim trenucima mi nije svejedno, ali ne u tom emotivnom smilu, nego u nekom ljudskom, prijateljskom smislu, kada nas dvoje u nekom trenutku nemamo dobru komunikaciju - izjavila je Kija i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Normalno da mi teško pada jer njega ja ovde najviše poznajem i on mi najviše znači, to je sasvim normalno, pa neće neko drugi da mi znači više. Kroz posao sam naučila  da kada avion pada, ja moram da budem sa osmehom...

Evo šta je Kija rekla o Slobi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmmm

    2. decembar 2017 | 10:55

    Carice....nista ti nisi izgubila....dobio je sta je zasluzio...glavu gore svi su uz tebe.Ostani tako dostojanstvena...slican se slicnom raduje....do pobede KIJA

  • Melanija Milosavljevic

    2. decembar 2017 | 11:42

    Sve pohvale za Kiju , za njeno ponosno strpljenje , ali zao mi je njenog srca , znam koliko pati , rastanak je veoma bolan a tek ovako , mislim da retke su osobe koje bi ovako stojecki podnele , ja prva nebih , nadam se da ce produkcija vec smisliti nesto za ovu kurvu , ista majka , mrzim je . MM.

  • goxy

    2. decembar 2017 | 12:46

    Sramota sto se ovo javno desilo skidam joj kapu i zelim joj sve najlepse mada Kija pati u tisini Da ga ne voli i da su prestale sve emocije najgore od svega je zenska sujeta Kija glavu gore Bravoo👍🏼👍🏼👍🏼Retko ko bi imao snage da udje i da gleda trpi uvrede zato ne odustaj👍🏼👍🏼👍🏼💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA