≫ 

Luna, Sloba i Kija prokomentarisali Anabelin snimak sa "Farme" u kojem je rekla "da se gnuša žena koje se pale na oženjene muškarace"

Luna i Sloba imali su svoj stav, a Kija svoj

  • 4

Zadrugari su odgovarali na pitanje novinarima, a Sloba, Luna i Kija trebalo je da prokomentarišu Anabelin snimak sa "Farme" u kojem je ona rekla "da se gnuša žena koje se pale na oženjene muškarce". Prva na redu bila je Luna, koja je imala šta da kaže.

- Nemam komentar, nisam to videla i čula. Ne verujem da je ona baš mislila na takav način. Ja sam njena ćerka, ona će mene da podrži bilo šta da uradim, jer me voli. Pratila sam Farmu i nisam čula da je rekla. I da je rekla, nikog nisam spopadala ovde... Ja sam se zaljubila i pokazala emocije. Smatram da nikog nisam naterala. To što je oženjen samo je ružna okolnost za mene, jer sam se zaljubila u oženjenog muškarca - rekla je Luna.

Sledeći je bio Sloba.

- Mnogo drugačija situacija je ovde. Nisam ja spopadan. Ni u jednom trenutku Luna nije skočila na mene. Ona je za stolom izjavila ljubav. I kod mene su se probudile emocije... Nije da branim Lunu, ali mislim da nije kriva ni zbog čega. Ta rečenica koja je njena majka rekla, mislim da se ne odnosi na takve situacije... - naveo je on.

Printskrin: TV Pink

I na kraju Kija.

- Ne znam šta bi odgovorila na to pitanje. Donekle i razumem, pošto je ona njena ćerka. Ne treba ni podržavati svoje dete u svemu... Nezahvalno je, pošto nisam u takvoj situaciji. Moje mišljenje je da treba biti realan u životu, pogotovo zbog svog deteta, jer ako ne nauči na svojim greška, treba da nauči na tuđim... - navela je Kristina.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samokazem

    2. decembar 2017 | 23:11

    Kija do pobedee

  • Groficaofica

    2. decembar 2017 | 23:04

    Amnezija prelazna bolest

  • anka

    3. decembar 2017 | 09:56

    Luna izdominirala inteligencijom, ne veruje da je to rekla a i ako jeste za nju ne vazi jer joj je cerka. Znaci mama svaku osudjuje samo cerku podrzava, dame, nema sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA