Lepi Mića opasno zapretio Sari, posle ovih reči svi u kući su UĆUTALI! (VIDEO)

Miću je najviše isprovociralo to što mu je Sara rekla da je dosadan, a onda je usledila pretnja kakvu nikad pre nikome nije uputio

  • 5

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je postavljala pitanja zadrugarima, a pravi haos je izbio kada je pitala Saru Reljić da kaže svoje mišljenje o Lepom Mići.

Kako je poznato, Mića nema dlake na jeziku i kada mu neko stane na žulj zna ozbiljno da uzvrati. Tako je i sinoć bilo, kada je Sara iznela svoje mišljenje o njemu koje nije bilo nimalo pohvalno.

Slobu pitali da li će, ako pobedi, 50.000 evra podeliti sa Kijom, on dao 2 nenormalna odgovora, pa ŠOKIRAO trećim!

- Pa iskreno i otvoreno mišljenje o Lepom Mići... Svi ga ovde gotive mnogo, ja ga nešto ne gotivim, Mića to zna. U korektnim smo odnosima, ali baš mi ne prija njegovo prisustvo, jednostavno tako je... Za mene je on previše bučan, glasan, ne volim njegove savete, uvek su mi izašli na nos, kad mu to kažem on meni kaže da sam moralna kurva. Sve mi je to dosadno i gledam da se distanciram od toga. Previše prost, bučan, dosadan... iznela je Sara svoje mišljenje.

Printskrin: Zadruga Official

- Eto ja sam njoj toliko dosadan, da spava u mom krevetu, toliko koliko sam ja dosadan. Ja nikad u životu ne bih legao u krevet nečiji kad bih znao da je dosadan i da je pun neke negativne energije i dosade. Druga stvar, ako se neko dere i vrišti, taj ne može da bude dosadan, može da bude samo naporan. Ti si jako dosadna... Čovek koji se dere je energičan i može biti naporan, a ne dosadan. Neke stvari moraš da naučiš. Ja sam te prvi raskrinkao da ne voliš ni Zoranu ni Andrijanu, ti si jedan ozbiljan folirant. Mešala si gu*ovima kao mikser za beton, a bila si pre toga 2 sata jako bolesna i nisi mogla da gledaš na oči, ako zaboravljaš ja sam te izneo do kapije, sine moj dragi, ja sam ti dao savete kad smo tek ovde došli šta i kako dalje... Međutim ja znam tvoj karakter, ti nemaš mu*a da kažeš šta misliš - rekao je Mića, a onda je usledila pretnja.

- Ja ću ovde 30. maja reći sve što znam o tebi i svi će biti jako iznenađeni kad to kažem, ali negativno - rekao je Mića.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte ovu scenu posle koje su svi ućutali:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA