≫ 

Imao je 110 kila i obožavao je Kiju! Pogledajte kako su se Sloba i Kristina ponašali dok je on bio anoniman, i to u društvu njegovog oca! (VIDEO)

Kristina je tada bila Slobina devojka, a zajedno sa njenom mamom i Slobinim tatom pružala mu je ogromnu podršku u bekstejdžu dok je pevao i borio se za prolazak dalje

  • 29

Sloba Radanović i Kija Kockar, zvezde rijalitija "Zadruga", više nisu u ljubavi, a često umeju i da se posvađaju. Sve do pre nekoliko meseci, a pogotovo pre nekoliko godina, situacija između njih dvoje bila je sasvim drugačija. Da su Sloba i Kija bili zaljubljeni jedno u drugo, pokazuje i snimak star tri godine.

Naime, Sloba Radanović je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2014/15. Tada je imao 24 godine, a u bekstejdžu su ga podržavali njegov otac, tadašnja devojka Kija i njena majka.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Kristina je bila nasmejana i navijala za tadašnjeg dečka. Na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića otkrila je da je Sloba visok 1.95 centimetara i da je imao oko 110 kilograma.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Kada je Radanović krenuo sa nastupom, nestrpljenje je raslo. Kija je bodrila Slobu ali se i nervirala.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Na kraju, Sloba je dobio svih šest glasova i kvalifikovao se u baraž.

Kija je skakala od sreće što je Radanović prošao dalje, a kada se pojavio u bekstejdžu, odmah su se čvrsto zagrlili i stajali zagrljeni neko vreme.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Pogledajte Slobin nastup u "Zvezdama Granda" i kako je Kija navijala za njega:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA