≫ 

Pravila je haos u Velikom Bratu, bila najveća svađalica, a sada je 40 kilograma MRŠAVIJA ušla u Zadrugu - spremna na SVE! (VIDEO)

Ona je od večeras u ravnopravnoj borbi sa ostalim zadrugarima za glavnu nagradu

  • 8

Nova učesnica "Zadruge" od večeras je temperamentna Crnogorka Dragica Janičić, poznata publici po učešću u "Velikom Bratu", u kojem je pravila haos. 

Nikad teže, nikad napetije! Evo koji učesnici su nominovani za izbacivanje iz Zadruge!

Dragica će se ravnopravno boriti za prvu nagradu u "Zadruzi", a već na samom početku dala je do znanja da će biti napeto čim uđe u rijaliti.

- Ne diram nikoga prva. Miki je moj favorit, a Marko - sve najlepše imam da kažem  za njega. Za Sašku mislim da je lepa žena, jedva čekam to da joj kažem. Odavno nisam videla da neko ima toliko harizme - rekla je Dragica na samom predstavljanju.

Foto: Telegraf

A o Luni i Slobi...

- Luna i Sloba me ne dotiču. To je njihova svađa, to je njihova veza, niti podržavam niti sudim. Ko sam ja da njima sudim ako oni žele tako. Ja to ne bih tako... - rekla je Dragica.

Što se tiče Kije, budući da dolazi iz Crne Gore, prokomentarisala je i nju i njenog dečka Andriju iz Budve.

- Podržavam što je crnogorska snajka. Znam iz koje porodice dolazi, znam o kome se radi, ali iskreno u Crnoj Gori niko ne priča o tome...iako Andrija nije anoniman. Da sam pričala sa Andrijom, mogla bih da kažem nešto, ovako ne - kaže Dragica pred ulazak u rijaliti.

Printskrin: TV Pink

A za kraj, pred sam ulazak, poručila je zagonetno:

- Andrija nije anoniman, jer ga je Kija predstavila pred svima. Budva je mali grad, a i ja imam jedan pozdrav za Budvu i poruku: Čekaj me!

Foto: Telegraf

Čim je ušla u "Zadrugu", poručila je Saški da je još lepša uživo. Sa Kijom se odmah sprijateljila, jer je crnogorska snajka, a neki od zadrugara su je prepoznali iz vremana kada je bila u "Velikom Bratu".

- Smršala sam 46 kilograma, vratila sam šest i eto me - rekla je Dragica odmah, a onda krenula u priču sa Lepim Mićom.

- Volim kad neko poštuje žene - rekla mu je, na šta su se svi nasmejali.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte njen ulazak u "Zadrugu":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    10. decembar 2017 | 00:09

    Za polovinu učesnika, ja nikada nisam čula, a pretpostavljam i ostali gledaoci. Drugu polovinu čine osobe čije je glavno zanimanje rijaliti igrač. Treba napraviti audiciju, tu bi pronašli mnogo bolje igrače od ovih trenutno.

  • Demi

    9. decembar 2017 | 23:31

    Sve moj do mojega, bolje Mitroviću da si imao upola manje učesnika ali pravih, a ne ovi što ulaze za sitnu lovu a ne zna se ni ko su ni šta su!

  • Zadruga

    10. decembar 2017 | 00:01

    Jao Boze... daleko bilo ko ulazi sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA