Govedo, sad ćeš da platiš! Pobesnela Viktorija jurila Jelenu Golubović, saterala ju je u ćošak a rediteljka je urlala: "Upomoć, obezbeđenje"! (VIDEO)

Viktorija je poludela kada ju je Jelena nazvala narkomankom i krenula je da se obračuna sa njom

  • 2

Polivanje, svađe i psovke - standardan dan u "Zadruzi", a u prvom planu je bio žestok sukob Jelene Golubović i Viktorije.

Divna priznala Banetu šta bi mu sve radila u krevetu, a kada je čuo koliko će trajati njihov seks, Čolak je utekao glavom bez obzira! (VIDEO)

Dok se Jelena svađala sa Milicom Dugalić situacija je bila pod kontrolom, ali čim je rediteljka pomenula narkomanku i pogledala u Viktorijinom pravcu, krenula je ludnica.

Pevačica je odmah zgrabila flašu i polila Golubovićevu koja je počela da beži prema spavaćoj sobi.

Za njom se stuštila Viktorija koja je ponavljala: "Ti znaš koga ne smeš da pomeneš... E, sad ćeš da platiš".

Printskrin: TV Pink

Miškovićeva je potom stigla Jelenu, saterala je u ćošak i unela joj se u lice. Dok je Golubovićeva vikala: "Upomoć, obezbeđenje", Viktorija ju je ironično pitala:

- Što laprdaš? Radi ti srce, a, strah te...

U međuvremenu su dotrčali članovi obezbeđenja koji su razdvojili pomahnitale žene, a Jelena je to iskoristila da ispoliva Viktoriju.

Printskrin: TV Pink

- Govedo jedno! Pi*do! Imaš li ti dušu, mozak?! Zašto diraš vodu kad je nisam takla! Što jezičari, što ne zaveže jednom taj jezik?! - vikala je pevačica.

Ovako je izgledala svađa Viktorije i Jelene:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA