≫ 

Mina Vrbaški se 24 časa posle izbacivanja iz Zadruge obratila svima, a za Lunu je imala POSEBNU poruku! (FOTO)

Mina Vrbaški sinoć je izbačena iz "Zadruge", a posle samo jednog dana provedenog van rijalitija imala je šta da kaže

  • 4

Mina Vrbaški dobila je priliku da se obrati učesnicima "Zadruge" iz koje je sinoć ispala, a pojedinim takmičarkama zamerila je na tome što su joj  pričale iza leđa. 

Izbačena, a napravila HAOS! Otkriven Minin tajni plan, Miki izabrao potrčke, a onda dobio naređenje da ODMAH promeni odluku! (VIDEO)

- Povredile su me Teodorine, Sanjine, Andrijanine, čak i Lunine reči. Nisam očekivala da će izgovoriti te neke reči koje me ne karakterišu...čak mi je krivo što sam htela nju da stavim za gazdu. Ne bih htela sad da stavim ni Lunu ni Slobu za gazdu. Napravila sam zavrzlamu, sad mi je drago da sam stavila Mikija - rekla je Mina u studiju, pre nego što se obratila zadrugarima.

Printskrin: TV Pink

A kasnije, kada je dobila priliku da se uživo obrati bivšim cimerima, evo šta je rekla.

- Nemanja, nedostaješ mi mnogo. Boriću se da izađeš ove nedelje, čekam te - poručila je Đeksonu i dodala da nije mogla da spava jer joj je nedostajao njegov zagrljaj.

- Prazan mi krevet, Mina - rekao joj je Đekson.

Potom se obratila Luni...

- Luna, ti znaš da si prokomentarisala u kući da ce Sloba biti gazda, Veliki šef je to načuo i Mikija sam morala da stavim za gazdu. Znam da će biti zanimljivo i teško za vas zadrugare ove nedelje.  Teodora, ti si me najviše pljuvala. I ti Luna, i ti Slobo. Krivo mi je, jer sam provodila vreme sa vama svaki dan u kući. Ali dobro, ja sam rekla da ću preći preko toga i drago mi je što vas sve, opet, imam kao prijatelja - rekla je.

- Ti si prva pljuvala i po meni i ja po tebi, znaš da je to sve normalno kad se iznerviraš... Ti znaš da ja tebe puno volim - rekla joj je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Jedva čekam da vas vidim, nedostajete mi mnogo - rekla je na kraju Mina svima i dodala kako im svima sve oprašta, jer je ipak provela sa njima 100 dana.

Mina otkrila Luni da je Slobu postavila za vođu, a onda se u studiju sve preokrenulo! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Pogledajte i kako je izgledao haos koji je nastao zbog toga što je Mina izabrala Mikija za ovonedeljnog vođu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lka

    18. decembar 2017 | 22:58

    Karakteri.....

  • Jasna

    19. decembar 2017 | 08:51

    Luna ? Mala Tračara

  • Safa

    19. decembar 2017 | 08:53

    Osvrni se i druži se sa onima koji te zaista cijene.Pravi prijatelji nikad ne osuduju vec su podrska u svemu.Prijatelji u zadruzi ne postoje vec ste bili konkurencija jedni drugima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA