Shvatićeš da nisam za tebe i vratićeš se ženi! Luna potpuno izludela Slobu, on pobesneo pa rekao da mu je SVEGA DOSTA! (VIDEO)

- Ti očigledno u zadnje vreme imaš problem sa mnom i sa našom vezom. Ne mogu više da se natežem - rekao je Sloba

  • 22

Luna Đogani i Slobodan Radanović kasno sinoć imali su ozbiljan razgovor o njihovoj vezi. Đoganijeva je posumnjala u njihov odnos, priznavši i da se plaši da se Sloba  ne vrati svojoj ženi Kristini Kiji Kockar, na šta ju je on ubeđivao da nije tako i govorio joj koliko mu znači, ali pošto je ona bila uporna u svojim sumnjama, pevač joj je objasnio da mu je dosta svega i da ne želi više da se nateže sa njom.

Kija rekla da će Luna promeniti mišljenje o Slobi čim izađu iz Zadruge, on joj odgovorio, a onda su pale maske i isplivala je prava istina! (VIDEO)

- Kako se ja osećam posle njenih izjava? - započela je Luna razgovor o Kiji.

- Šta mene zabole za njene izjave, govori svaki dan da sam ološ i šljam... Takva osoba mi ne treba u životu da me pogleda, niti ja želim. Ja sam izabrao tebe! - rekao je Sloba.

- Ja tebe uopšte ne krivim, samo sam se iznervirala - dodala je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa vidim da me kriviš, čim sumnjaš u nas - rekao je Sloba.

- Sumnjam, zato što je tek prošlo 3 meseca, a ti si sa njom bio 5 godina - rekla je Luna.

- Pa kakve to ima veze, da je valjalo trajalo bi - kazao je on.

- U nekom trenutku ćeš da shvatiš da nisam za tebe i možda žeš opet da poželiš da budeš sa njom - objasnila je Luna.

- Ti si luda, ako to možeš i da pomisliš. Borim se sa vetrenjačama ovde kao Don Kihot - rekao je već pobesneli Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Sumnjam u našu vezu - dodala je Luna.

- Ti očigledno u zadnje vreme imaš problem sa mnom i sa našom vezom. Nešto se tu dešava. Ja to vidim i reci mi otvoreno šta želiš. Ne mogu više da se natežem! - rekao je Sloba.

- Pa šta hoćeš da čuješ?- pitala je ona.

- To što hoćeš da mi kažeš, a obilaziš kao kiša oko Kragujevca. Ja poginuh ovde da se izborim da budem sa tobom, na stub srama svi me razapeli, samo da bi bio sa tobom! - objasnio je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pogađa me to što ona priča - kazala je Luna.

- Šta mene briga šta ona priča. Sutra kad izađemo napolje možda će neki bivši da kaže nešto o tebi, šta ja treba da zamerim tebi, da sumnjam u nas?! - rekao je Sloba.

- Meni nekad izgleda kao da je tebi žao što si sve to uradio - rekla je Luna.

- Meni može da bude žao jedino što sam ja nju ponizio na javni način - kazao je Sloba.

Pogledajte razgovor Lune i Slobe o njihovoj vezi i Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    19. decembar 2017 | 18:53

    U zivotu nevidjoh mladju devojku a tako nekulturnu.Ona prvenstveno nema glavne manire.Mirise noge,lize Slobi prste,hoda u pidzami po kuci po ceo dan i u njoj spava.Nemam reci stvarno,ona je bruka za najgledaniju Televiziju PINK.

  • Miss

    19. decembar 2017 | 12:39

    E Slobodane, posle zavrsetka ovog reality-a ostajes i bez zene i bez ljubavnice, javno osramocen i ponizen, emotivno neispunjen, profesionalno i materijalno neostvaren. Vidis sta je tebi ovaj reality odneo, a rekao si da si dosao da promovises sebe i svoj personality. Nazalost promovisao si sebe na najgori moguci nacin. Sto bi Maca rekla 'pojeo' te reality, izgubio si se. A ova Kija da hoce da vas rastavi, ona bi to uradila za 10 minuta, toliko je joj je dovoljno. Ali je shvatila da joj ti takav kakav si, ne trebas.

  • Nesa

    19. decembar 2017 | 20:13

    Luna stvarno misli da bi Kija njega prihvatila nazad? Boze me sacuvaj, Kija ima svoje JA, tako da Sloba bi mozda i hteo da se vrati Kiji, ali poznaje je i zna da sad za to nema sanse vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA