Popi*ala si se po meni! Sloba pobesneo na Lunu, urlao, lupao o sto, pa joj zapretio da sa OVIM zadrugarom više ne sme progovoriti! (VIDEO)

- Veruj mi, ovo je najkrupnija stvar oko koje smo se posvađali - rekao je Sloba

  • 21

Juče u toku dana Luna Đogani i Sloba Radanović su se žestoko posvađali, zato što je Đoganijeva zamolila Anđela Rankovića da joj napravi čaj, nakon čega je Sloba prestao da priča sa njom.

Sloba podivljao jer je Luna dala čaj bolesnoj Teodori, pevačica mu poručila: Mrtav si za mene, ti si ološ i šljam! (VIDEO)

Uveče, iza ponoći, njih dvoje su konačno pokušali da reše problem, ali se razgovor pretvorio u vikanje, psovanje i nerazumevanje.

- Znači ne da sam u pravu za ovo danas, nego sam 100.000 posto upravu za ovo danas! Nije poenta ni čaj, ni ku*ac, ni palac... Poenta je što si ti u nekom trenutku toliko naivna da se ližeš sa ljudima zbog kojih se pričaju neke stvari mnogo ružne o tebi! - rekao joj je Sloba.

- Kako ćeš da me naučiš, ako mi okreneš leđa i ceo dan ne pričaš sa mnom? Je l' to rešenje? Tako ću naučiti da ne budem naivna više?! - pitala je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Sat vremena pre toga pričaš kako ne možeš da ih gledaš očima! - rekao je Sloba misleći na Anđela i Teodoru.

- Ne mogu... Ne njih samo, nego nikoga u kući - kazala je ona.

- Čovek zbog kojeg se govori da si ti narkomanka, da si se na Zlatiboru drogirala, rekao je da tebe može da po*ebe bukvalno kad ko hoće... Ja ustanem za tim stolom, izvrištim, izurlam, mene isprozivaju, najgluplje reči mi kažu i ti se ispi*aš po meni! - pobesneo je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Bože, oko čega se mi svađamo - čudila se Luna.

- Veruj mi, ovo je najkrupnija stvar oko koje smo se posvađali! Danas sam se osećam kao go*no jedno. Izd*kao sam se na njega, bio sam došao u situaciju da ga išamaram zato što je isprozivao tebe da može da te... Ako neko tebe isproziva da može da te po*ebe kad god poželi, nemoj da mu se obraćaš!  - vikao je Sloba.

Pogledajte Svađu Lune i Slobe zbog Anđela:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    27. decembar 2017 | 11:37

    Sve vise mi se cini da ovaj decko u dubini duse nije tako Los ali ga ova razmazena, egocentricna "dama", koja bi da se sve i svi vrte oko nje, tako izaziva i izvlaci iz njega sve najgore sto on pokazuje svojim ponasanjem, trudeci se da joj udovolji. Jedan od tipicnih primera je onaj od sinoc kad je zamerila drugaricama sto joj nisu prisle jer je bila u svadji sa Slobodanom. Teodora i Andjelo su bili uz nju dok se nije smuvala sa Slobodanom a posle ih je izdala,tj.ne ona vec Slobodan koga je nagovorila da on kaze tajnu Drvetu mudrosti. Do sinoc mate ne nije ni pogledala te drugarice na koje se ljuti dodatno ljubomorna sto su ok sa Kijom. Ako je Slobodan slep kod ociju gledaoci nisu jer se vidi da ona od sebe pravi zrtvu.Ne znam zasto produkcija, novinari il ko vec nekako kroz pitanja ne daju Slobodanu do znanja da nije bas sve tako kao sto Luna prica, decko ce puci i fizicki i psihicki. S druge strane nek pukne jer slepo slusa majku koja zatrovana mrznjom prema Kiji podrzava kako svog sina tako i njegovo ponasanje. Mama Draginja uzivas li dok po ko zna koji put gledas sina dok se svadja s Lunom,, za koju ponosni tata izjavi da bi voleo da ostane s njom 1000 Godina il zavrsis u hitnoj samo kad je Kija u pitanju?

  • Brankica

    27. decembar 2017 | 10:51

    Ovaj definitivno nije normalan.Treba produkcija da preduzme nesto po tim pitanju,mozda da ukljuci psihijatra.

  • Safa

    27. decembar 2017 | 12:21

    Ona tebe pisa svake sekunde i lize posle da te smiri.Ti balvan pa pa balvan bez stava i karaktera sebi si to dozvolio,a Draginjo tebi iskreno saucesce sa ovakvom snajom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA