Drama u Zrenjaninu: Slobina majka umalo umrla, muž je pronašao bez svesti!

- Odjednom mi je pao pritisak, ne znam ni šta se dogodilo. Muž je naišao i pronašao me kako ležim bez svesti - izjavila je Slobina majka Draginja

  • 56

Draginja Radanović, majka Slobe Radanovića preživela je pravu dramu kada joj je uoči Nove godine iznenada pozlilo, zbog čega joj je i život bio u opasnosti.

Luna priznala šta bi uradila da je na Kijinom mestu, Sloba hteo da propadne u zemlju, Kristina se namrgodila (VIDEO)

Draginja, koja je srčani bolesnik, kaže da je mnogo pogađa sve što se dešava njenom sinu u rijalitiju.

- Ja sam bolesna, znate da imam problema sa srcem, ne mogu više da izdržim da mi dete razvlače sve novine. Pala sam ispred kuće, evo, ne mogu da se pomerim iz kreveta, dolazi jedna žena da me čuva, mogla sam glavu da izgubim - izjavila je Draginja i objasnila šta joj se dogodilo.

- Pre šest dana izašla sam ispred kuće da prostrem veš. Moj muž nije bio tu, izašao je da plati račune. Odjednom mi je pao pritisak, ne znam ni šta se dogodilo. Muž je naišao i pronašao me kako ležim bez svesti, odmah me je odveo u Hitnu. Da me on nije pronašao, ne bi me ni zatekli živu. Pao bi mrak i boga pitaj koliko bi im trebalo da me nađu - rekla je Slobina majka i nastavila:

- Povredila sam glavu i desnu ruku, isto kao moj Sloba, mi smo toliko povezani da je njegova povreda bila neki znak, evo, isto se i majci desilo. On je oko moje, samo da izađe iz rijalitija, jedva čekam da ga vidim, da ga dočekam. Sada ne mogu da se pomerim iz kreveta, muž je morao da nađe jednu ženu koja dolazi da mi pomogne i da me čuva.

Draginja ne krije koliko joj teško pada sve što se piše o Slobi.

- Dokle više, šta je moje dete uradilo? Te on je agresivan, te ubiće Lunu... Pa on mrava ne bi zgazio, ja sam ga rodila, ja najbolje znam kakav je. On ne ume ni da se brani, sve na njega svaljuju krivicu. Sekiram se šta će biti sa tom rukom kada mu skinu zavoje, moraće da ide na terapiju - zaključila je Draginja Radanović.

(Telegraf.rs/izvor: Srpski telegraf)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    5. januar 2018 | 13:06

    Svi potenciraju kako se Kija oseća zbog Lune, a niko nije pitao Slobu kako se oseća što je svoju ženu video golu na fotografiji sa drugim muškarcem. Ako ništa drugo, ta žena 2 godine nije htela sa njim, a ovom je brzo dala. Vidite da je Sloba nakon te fotografije povraćao, pao u krevet, kinji Lunu za sitnice (to mu je Luna rekla) i čim vidi Kiju, odmah počne da ljubi i mazi Lunu. Sujeta i ljubomora ga razdiru.

  • Iva

    5. januar 2018 | 13:51

    Sad ona pokusava da bude zrtva. Ona je prva iskoristila priliku da rastavi Kiju i Slobu i osula najstrasnije uvrede po njoj,kad joj stiglo upozorenje,nema ih nigde. Sad vidi dokle jon je sincic stigo pa pokusava da hvata na sazaljenje i bolest. Opasna je Draginja,mislila oprace sina,kad ono Kija ih pokopa al na finjaka. Pa nije ona glupa,nema dzaba dva fakulteta. KIJA KRALJICA!!!

  • Jeca

    5. januar 2018 | 12:47

    Gospodjo, kada vi možete da dajete izjave za medije.....nije ništa ozbiljno....pa ne možete u svakoj prilici da se dohvatite rijalitija.....bolje da ste sina savetovali da se lepo ponaša i da se ne bije sa ljubavnicom, pa bi i vama pritisak bio u redu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA