≫ 

Teodora se gušila u suzama zbog Anđela i Mace, on pobesneo, iz sve snage se zaleteo na Diskreciju i pljunuo je, obezbeđenje uletelo u kuću! (VIDEO)

Nakon jučerašnjeg skandala pevačica je celu noć provela plačući

  • 6

Teodora Džehverović tokom jučerašnjeg dana fizički je nasrnula na Macu Diskreciju pošto ju je ova šutnula kada joj je Teodora zalepila tanjir sa šlagom na lice, što je bila igra koju su svi zadrugari igrali.

Kako bi je odbranio, Anđelo Ranković otrgnuo je od Mace, skočio na nju, počeo da urla, a kada ga je obezbeđenje podiglo sa nje nogama je šutnuo Macu.

Sve to bilo je dovoljno da Anđelo sinoć održi govor pred svima za stolom, u kojem je rekao da se izvinjava i Teodori i svima ali da njemu, kao dečku u kog je porodica mnogo uložila, koji je završio fakultet i koji je lepo vaspitan, nije mesto u rijalitiju u kom se obračunava sa Macom Diskrecijom i da sebi to više neće da priušti.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

On i Teodora žestoko su se posvađali, pa je Džehverovićeva lila suze za stolom dok je Anđelo stajao prekoputa i tužno je gledao. Niko od zadrugara Teodori nije prišao kako bi je zagrlio, a onda je ona ustala i u suzama održala govor i njima i gledaocima.

- Zaista sam zahvalna produkciji što je reagovala kako treba zbog onoga što je Maca meni uradila. To je sitnica naspram onoga što ona meni radi i govori 4 meseca - počela je Teodora, a onda je krenula priča o Anđelu.

- Ja jesam jaka, ali ne dovoljno jaka da budem iznad ove situacije jer gubim, znam da gubim. Znam kako smo se do sada svađali, na koji način, i mirili smo se, a sada znam da gubim. Znam da gubim jedinu osobu koju sam ja ovde mogla da zagrlim, jedinu osobu koju sam mogla da poljubim, koju sam mogla da uhvatim za ruku, jedinu osoba koja je mene, bukvalno, znala kako dišem, osobu sa kojom četiri meseca delim apsolutno sve. Ne znam da li napolju sa nekim delimo nešto sa nekim kao mi ovde... Svaki delić hrane, svaku sekundu, poslednji delić hrane,svaki osmeh, svaku tugu, svaki osmeh, tugu, suzu, uspon i pad. Kad četiri meseca zaspite pored neke osobe i budite se isto toliko... 4 meseca nekome zvuči, kao, šta je 4 meseca... Bila sam spremna da skočim na muškarca zbog njega, a kamoli na ženu. Kad čujem Anđelo očekujem da čujem i Teodora, jer smo postali jedno ovde. Ja to nisam htela, tako je Bog hteo. Imam osećaj kako da deo mene odlazi, a opet, nefer je da poželim njemu da ode odavde koliko želim i sebi, jer ne mogu sve ovo više ni sekudu - plakala je i pričala Teodora.

Ko si ti da meni govoriš šta ne smem da radim?! Kija održala nezapamćenu bukvicu Luni, Đoganijeva bila manja od makovog zrna! (VIDEO) (FOTO)

Ovo je pogodilo Anđela koji je sa druge strane stola ćutao i gledao slomljenu Teodoru, a onda se zaleteo ka Maci i pljunuo je!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Teodora je skočila i sprečila fizički kontakt i veći incident.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yyy

    10. januar 2018 | 10:31

    Ova Maca nikad nije i niti ce doziveti da nekom bude stalo do nje kao Teodori do Andjela, a i sama je kriva za to. Ta ima zivot samo u rijalitiju, samo tu je "zvezda" napolju je niko i nista, samo zena koja priznanjem cime se bavi pokusava da privuce sto vise paznje.. a to njeno priznanje se izgleda vec zaboravilo, cim niko ne pominje i ne seca se.

  • Dejan

    10. januar 2018 | 09:52

    Postali gori od Zlobe i Zlune....

  • Sasa

    10. januar 2018 | 11:20

    Skolski primer patetike bravo a onaj njen potrcko pravi psihopata mamino dete koje je osetio slobodu ali na pogresannacin je zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA