≫ 

15 dana si mogla da se foliraš, dalje ne! Miljan osuo paljbu po Kiji, pa izneo šokantne tvrdnje o njoj i Filipu Đukiću! (VIDEO)

- Tebi sam rekao da možeš 15 dana ovde da se foliraš, dalje ne - rekao je Miljan Kiji

  • 17

Miljan Vračević ponovo je osuo paljbu po Kristini Kockar. Vračević je rekao da je čuo da kruže priče kako je Kija zaljubljena u njega i da smatra da je to paravan kako bio ona prikrila svoje emocije prema Filipu Đukiću.

- Iz cele priče ispadam ja danas čovek koji je zaljubljen u Kristinu. Ništa nemoj da se iščuđavaš, Mića je danas rekao: "Da, naravno". Pričaš tu priču po kući. Ja ti kažem...ovde je jedan fin dečko iz Zrenjanina, drugačiji grad i ta priča ti je mogla prolaziti negde drugo. Ja sam je*en pa rođen, kad vidim čoveka ja znam o čemu se radi. Tebi sam rekao da možeš 15 dana ovde da se foliraš, dalje ne. Da li ja jedem ili ne jedem... Ja bih te zamolio da mi kažeš šta sam tvoje pojeo?! Da, ja pušim, mislim da tvoje nisam pojeo ništa. Dovodiš u pitanje moj moral da bi sakrila svoju emociju prema Filipu! Stavljaš da meni Filip smeta zato što se ti meni sviđaš! - rekao je Miljan.

Printskrin: TV Pink

Kija je sve ovo demantovala, a Miljan je nastavio sa pričom.

- Spominjanje Janjuša i ta priča da ste se sreli negde, to je providna priča. Da ne postoji ova žena pored mene (Ana Korać) ti bi bila jako bliska sa njim, da bi ovog ovde čoveka uzdrmala zato što je on (Sloba Radanović) blizak sa njim - rekao je Miljan.

Janjuš je bio u čudu.

- Je l' moguće da me spajaju sa svakom ženom ovde? - pitao se on.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hena

    10. januar 2018 | 15:18

    Udarili ga procenti i ljubomora, prati svaki njen pogled i postupak.Covjek zaljubljen totalno! Zna sta ima i od garderobe! Nek se zahvali Kijevcima na procentima oni su ga i podrzali! Veliko razocaranje naduvani Vracevic trebao se drzati muske price a, ne zene napadati. Sto nije stisnu m.da i nesto rekao Janjusu nego ne smije najlakse je na zene. A podrzava javnu prevaru i izdaji Slobe i otimanje muzeva a, zasto pa zato sto je vozac i misli uletice da vozi Slobu i da mu menadzerise, providan je skroz!

  • goga

    10. januar 2018 | 14:04

    Da li je moguce da postoje ovakvi judi kao ovaj Miljan. Toliko se zaljubio u Kiju od samog pocetka, da to nije normalno, a i svi smo videli koliko se nje lepio. I sada kada je nasla drugog sagovornika, izmislja ovakve gnusne lazi. I Sloba je po prvi put u pravu. Ovaj covek i nije covek. Kako je moguce izneti ovakve gnusne lazi. I ovo covek cetvoro dwece. Polupismeni covek, besan na samog sebe, iznosi ovako nesto neistinito. Strasno, prestrasno, odvratno da odvratnije ne moze biti.

  • au

    10. januar 2018 | 13:53

    Miljan je zaljubljeniji u Kristinu više nego Filip, Slobodan i Andrija zajedno. Čovek je prso za njom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA