SLOBA ĆE SE SRUŠITI KAD OVO VIDI! Luna i Bane se maze u krevetu, o šokantnom snimku svi bruje! (VIDEO)

Luna i Bane Čolak bili su prilično intimni u krevetu, a samo dan posle ovoga Đoganijeva se poljubila sa Slobom

  • 15

Iako je Luna Đogani tvrdila kako Baneta gleda kao brata budući da se druži sa njenim tatom, i da nikada nije na taj način mislila o njemu, snimak iz njegovog kreveta govori drugačije.

MOLIM? MOOOOLIM? Lunu pitali zašto je bila u krevetu sa Banetom, njena reakcija je HIT, a tek da čujete Slobin komentar! (VIDEO)

Naime, Luna je na pitanje o tome šta je radila sa Banetom još na početku "Zadruge" kada je govorila da joj se Sloba svideo i pre ulaska u rijaliti, negirala da je među njima išta bilo, kao i da je išta moguće, te da je Sloba jedini muškarac koji joj se dopada.

- Bane je jedini muškarac ovde, gledam ga kao mog Adama (Adam je moj brat). Bane i Filip su moji privatni prijatelji, druže se s mojim tatom. Znam kad je to bilo, kad smo se Sloba i ja tek muvali, ja sam legla u Banetov krevet da bih pričala sa Slobom, a onda je Bane došao i seo pored mene i pričao sa nama. To je jedini put da sam ja bila "u krevetu" sa Banetom. Znači stvarno, ne bih ga ni preko blututa, ali bukvalno. Čoveka stvarno ne gledam na taj način, nijednog muškarca nisam otkad sam ušla... Niti su moji tipovi... Sad više neću gledati ni jednog muškarca - rekla je Luna, ali snimak...

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

...rekao je više od reči! 

Printskrin: TV Pink

Luna i Bane bili su više nego bliski, mazili se, šaputali, pokazivali jedno drugome da ćute...i to sve pred Teodorom. A kako će Sloba reagovati za ovo čim mu bude pušteno, ostaje da vidimo.

Pogledajte i sami o čemu se radi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šojič

    10. januar 2018 | 15:48

    Luna je nevidjeno cudo .Rekla sam ja da je ona zmija

  • Realno

    10. januar 2018 | 18:06

    Najbolji komentar dala je Zorica Marković,hvala joj u ime svih majki koje vode računa o svojoj deci. Jasno mi je da je Sloba zaljubljen, ali nije normalno da se ljubis i šta god u prisustvu zakonite žene. Slobodane, niti je humano, niti normalno.To je prvo, drugo i da nije žena tu neprijatno je svakoj normalnoj osobi koja je u blizini.Sto se tiče Lune, na momente mi je bude žao, zato što je glupa. Muškarci vole glupacice kao ona. Dalje, Anabela sve si uradila pogrešno. Ne podržava se svoje dijete za sve i svašta. I ja imam ćerku, koju volim najviše na svetu, pa bih se prvo izvinila Kiji i njenoj porodici. Veruj, svi bi drugačije i reagovali i komentarisali. Ovo što su uradili Sloba i Luna, u istoriji se nije dogodilo, ne na ovakav način. Zorice, Bog ti dao svako dobro, svaku sreću u životu dočekala.

  • Zis

    10. januar 2018 | 16:55

    Ljudi budimo realni ,od onakvog oca i onakve majke kakvo dete moze da bude ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA