SMETA MI KADA SE SVAĐAM SA SLOBOM, IPAK SMO MUŽ I ŽENA: Kija progovorila o odnosu sa Radanovićem (VIDEO)

- Njemu je krivo kada se posvađamo, kao i meni - rekla je Kija

  • 19

Kristina Kija Kockar popričala je u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti. Ona je otkrila u kakvim je odnosu sa svojim suprugom, Slobodanom Radanovićem.

- Jedina stvar koja meni može da zasmeta je kada se posvađam sa Slobodanom, a ovi drugi me zaista ne zanimaju... Sada smo dobri ponovo. Ok smo. Ništa posebno. Tako to ide kod nas. Malo se svađamo, malo se mirimo.... Izvinila samu mu se što sam ga onako jako udarila kada smo se gađali šlagom, otkačila mi se ruka. I on meni što me je gađao tanjirom tim istim - rekal je Kija i kasnije dodala:

Printskrin: TV Pink

- Njemu je krivo kada se posvađamo, kao i meni. Nas dvoje kada se posvađamo, ne možemo dugo da budemo ljuti jedno na drugo. Valjda zato što se tako dugo znamo. Ipak smo mi muž i žena. Uvek će stati u moju odbranu, ako me neko napadne ne daj Bože fizički. Mislim, verbalno ne mora niko da staje u odbranu. Isto tako, kad god njemu nešto nije u redu, ili da je bolestan, uvek ću mu pomoći - zaključila je Kija.

Pogledajte šta je još Kija rekla:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lka

    11. januar 2018 | 23:21

    Vi ste jedini koji cete ovo objaviti,Dusica opominje Kiju da ne govori u isto vreme dok ona govori.Neko vece Jelena Golubovic izvredjala sve zivo sto je mrdalo u studiju,Dusica nema,nit romiri nit govori.

  • Miki Zrenjaninac

    12. januar 2018 | 10:06

    Ljudi vi niste svesni šta je ova žena sve uradila samo da bi pet minuta bila poznata!Svi vi gledate površno,nju kao prevarenu ženu.Ja ih oboje znam mnogo bolje.

  • Sanja

    12. januar 2018 | 00:35

    Idi si doma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA