≫ 

ZA OVO JOJ DUGUJE 15.000 EVRA! Konačno pušten Slobin novi spot u kojem Kija igra glavnu ulogu! (VIDEO)

Spot za pesmu "Familija" Slobodan je snimio dok u braku sa Kijom nije bilo nikakvih naznaka da će se razvesti, a kamoli da će započeti vezu sa Lunom Đogani

  • 61

Slobodan Radanović tokom leta je snimio spot za novu pesmu koja je tek sada ugledala svetlost dana!

Iako se pričalo da je Kristina Kockar blokirala i zabranila izlazak pesme reč je o dezinformaciji, a spot se sada konačno i pojavio u javnosti.

Pesma se zove "Familija", scene su većinom snimane na brodiću, a ono što je najzanimljivije jeste činjenica da se u spotu pojavljuje i Kija sa kojom Sloba razmenjuje nežnosti.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Vole vas vaše rasturačice, nismo Luna i ja krive što smo fatalne! Anabela pobesnela pa javnosti uputila nikad žešću poruku! (FOTO)

Tada još uvek ništa nije naslućivalo razvod, Luna Đogani i "Zadruga" nisu postojali u njihovim životima, a Kija i Sloba u snimku deluju vrlo srećno.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Podsetimo, Telegraf je prvi pisao o tome da Sloba Kiji duguje izvesnu sumu novca, nakon čega smo saznali i da se radi o 15.000 evra.

Tih 15.000 evra Kija je Slobi dala upravo za ovaj spot.

Podelite sa nama svoje mišljenje o spotu!

Podsetimo i kako je izgledalo Kijino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što ju je Sloba javno prevario i šta nam je tada rekla o novcu koji joj muž duguje:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    12. januar 2018 | 16:24

    Bas je lepa Kija! 😍

  • Miki Zrenjaninac

    12. januar 2018 | 16:41

    Ona se šlepa samo da bude poznata

  • Lara

    12. januar 2018 | 16:12

    Ovaj covjek zaista nije isti covjek, faca mu se totalno promjenila, nikakak je sad, sta uradi ljubavnica od covjeka! Jel' ovo taj teror o kom je pricao??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA