ZNALA SI DA ĆE JE TO POVREDITI: Saška Karan očitala Sanji buvkicu zbog Matore (VIDEO)

- Toliko mi je bilo žao nju kad sam videla - rekla je Saška

  • 3

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora brutalno su se posvađale, jer je Sanja pristala da 24 sata bude kapanom vezana za Baneta Čolaka, a sve u cilju potencijalne nagrade. Nakon okršaja, prsata plavuša je popričala sa Saškom Karan, koja ju je iskritikovala.

- Ovde ti ispadaš tako bezosećajna, ja to tako posmatram. Ništa nemam sada lično - rekla je Saška Sanji.

- Ona je mogla da bude 24 časa sa nama i da spava u izolaciji, sve vreme je mogla da bleji sa nama. Šta je u tome loše? - pitala ju je Sanja.

- Zato što si znala da će to nju povrediti. Umesto da si rekla je*em ti zadatak, koliko nas ga je odbilo. Toliko mi je bilo žao nju kad sam videla. Ona je kao malo dete. Sanja, nemoj mi reći da nisi znala da je neće povrediti. Ispalo je kao da je ne poštuješ. Ona tebe vadi u svakom trenutku -

Pogledajte razgovor Saške i Sanje:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    13. januar 2018 | 20:21

    Da nije bilo Matore, Sanja bi davnih dana ispala iz Zadruge. Sanja je samo igrala igru, na koju se Matora upecala. Mada mi i Matora deluje pomalo patetično.

  • Safa

    14. januar 2018 | 10:20

    Sanja se slepala uz Matoru da bi sacuvala vezu napolju,jer nije dala povoda muskom delu da joj prilaze da ne povrede Matoru,a Matora se upecala ko nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA