≫ 

Kija otvorila dušu Teodorinoj mami, pa otkrila jednu stvar o sebi koja objašnjava zašto se ovako ponaša prema Slobi! (VIDEO)

- Nije meni lako, da se razumemo, ali znam ja gde sam došla - rekla je Kija

  • 37

Kristina Kija Kockar razgovarala je u dnevnoj sobi sa Teodorinom mamom Gordanom Džehverović, a komentarisale su celu situaciju sa Slobom i Lunom, gde je Kija priznala da joj nije lako, ali da je ipak svesna gde je došla.

E, ovo se zove PAKAO! Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi, Janjuš se hvatao za glavu, ukućanima umalo pozlilo! (VIDEO)

Nije meni lako, da se razumemo, ali znam ja gde sam došla - rekla je Kija Goci.

- U teškim trenucima kada sam bila, ja se našminkam, doteram kosu, izađem napolje, ja sam takva. Bolje da mi zavide, nego da me žale - govorila je Gordana.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- To sam i ja govorila. Ja čitam neki glup članak pre nego što sam ušla i stoji moja slika i piše iznad: "Sve mu prašta". Ja kažem mami: "Da su sad napisali da sam bila sa njih 30 bilo bi mi lakše nego što su napisali ovo sve mu prašta". Kao da se ja ne pitam ništa kao žena - počela je Kija.

- Znaš koliko je bilo komentara: "Ako on nju sad ostavi, hoćeš ti da se vratiš?" ili "Vratiće se on ženi kad tad". Alo, je l' se žena nešto pita ovde? Da li ja hoću da se on meni vrati? Svi to posmatraju, on je prevario, opametiće se, pa će se onda njoj vratiti. Ne! Može da se opameti koliko puta hoće, kad ja neću! Valjda se ja nešto pitam! Ili hoću, nebitno... Valjda se ja nešto pitam! Valjda treba prvo žena da dozvli da se on vrati - objasnila je Kija, a u ovim njenim rečenicama može se videti da se u Zadruzi tako ponaša samo iz razloga što ne želi da je bilo ko sažaljeva.

Pogledajte razgovor Kije i Goce:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA