≫ 

Osoba koja može biti druga nekome je... Miljana oplela po Luni i Slobi, oni pobesneli pa joj uzvratili, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Miljana je bez dlake na jeziku išla od jednog do drugog zadrugara i rekla sve što ima, a kada je došao red na Lunu Đogani pobesneo je i Sloba

  • 23

Nova učesnica "Zadruge" Miljana Kulić tek je ušla u rijaliti, a već je osula paljbu prema gotovo svim ukućanima. Totalni haos nastao je kada je Lunu i Slobu uzela u usta.

Kija otvorila dušu Teodorinoj mami, pa otkrila jednu stvar o sebi koja objašnjava zašto se ovako ponaša prema Slobi! (VIDEO)

Miljana je direktna kao i uvek, bez ustezanja iznela svoje mišljenje o zadrugarima - nimalo prijatno o većini njih, a na tapetu su se našli i Žiža i Maca Diskrecija sa kojom se zakačila kada joj je rekla da je čitala kako ne obilazi svoju mamu... Naravno, Lunu nije zaobišla, a tu je nastalo ludilo.

- Ne poznajem devojku, znam njenu mamu koju cenim kao pevačicu i jedna mi je od omiljenih pevačica, volim da je slušam. O Luni sam rekla i u studiju, a to mogu ponoviti i ovde, da osoba koja može biti druga nekome, ne samo ona nego bilo koja, je osoba koja ne ceni i ne poštuje dovoljno sebe. A ko ne ceni i ne poštuje sebe, ne može da očekuje ni poštovanje od drugog - rekla je Miljana, a onda je Luna ustala.

Printskrin: TV Pink

- Ja ne želim da se svađam i da se raspravljam, nije mi to namera. Ja ti želim dobrodošlicu. Kada sam te gledala u prošlom rijalitiju bila si mi simpatična... Najviše mrzim ljude koji imaju svoje mišljenje, a nemaju pojma ni o čem. Ti prvo ne znaš ni kakav je on, kakva sam ja, ni kakva je situacija. Ružno je da komentarišeš - obratila se Luna Miljani.

Printskrin: TV Pink

- Ja uopšte nisam rekla da si ti loša devojka. Ti si sad bezobrazna - rekla je Miljana, a kad je rekla da se Sloba prema njoj ponaša kao da ima 16 godina, Sloba je pobesneo.

- Rijaliti igraču, ajde od*ebi. Ja ću da se razvedem kad ja budem hteo, a ne kad vi poželite - rekao je Sloba Miljani.

- Veoma grešiš, u to ćeš vremenom da se uveriš. Želim ti da vidiš da si pogrešila i da ti bude žao. Nemoj da pričaš, ne zameraj nikome, jer ne znaš ništa - završila je Luna i sela.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    15. januar 2018 | 19:36

    Zasto se bune djevojka kaze istinu i to je tako, kako je pocela vezu sa njim tako sto mu je bila ljubavnica, zena njegova postoji pa postoji i to ne mogu da poreknu a, sto se tice njega tacno ga je okarakterisala kao srednjoskolca i puberteliju, nimalo muskosti nimalo smekerluka i zato ce da ga ova sutne cim izadju, jos ako osvoji ona koju nagradu ma nece ga biti ni na mapi!

  • Ona

    15. januar 2018 | 19:02

    To Miljanice stani Luni na kraj da ne bjesni po zadruzi

  • Slavica

    15. januar 2018 | 20:31

    Sve sto je Miljana rekla, rekla je istinu. I Luna i Sloba pokazuju veliki egoizam i neljudskost. Kada ih vidim da se dva _ tri metra od Kije ljube okrene mi se zeludac. Imam utisak da namerno to rade, jer mama Anabela je rekla Luni da nije nista duzna Kiji. A sto joj je uzela muza to je nikom nista. Sve u svemu najgori su i ZADRUZI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA