ZAMOLILA BIH OVU... Gastozova devojka uputila javnu poruku Luni Đogani (FOTO)

Naida Gadžo osula je paljbu na svom Instagram nalogu po učesnici "Zadruge"

  • 34

Naida Gadžo, devojka Nenada Marinkovića Gastoza, osula je paljbu po Luni na Instagramu. Naime, ovoj seksi fitnes instruktorki zasmetalo je to što ju Đoganijeva spomenula u "Zadruzi".

Naida je očigledno bila besna, a za Lunu je imala sledeću poruku.

- Zamolila bih ovu neku, "Džogaj" beše, da ne pominje ljude po rijalitiju i ne blamira se, pored svoje bruke još ti i ta ne treba... Hvala - napisala je Naida.

Printskrin: Instagram/naidanaki

Podsetimo, Luna i Gastoz bili su u neobaveznoj vezi, a Marinković je u "Parovima" priznao da je Naidu prevario sa aktuelnom učesnicom "Zadruge".

Pogledajte razgovor sa Lunom dan pred ulazak u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara ns

    18. januar 2018 | 13:53

    Ima li sa zluna nije nekoga isprozivala i Pozgaja je juce jos je rekla da je pozgaj gledao kao ikonu koju je zeleo uokviriti i sa njom praviti brend ima devojka problem neki sa mozgom ocito ,zluna znamo da ne volis Naidu jer i gastoz je kao i sloba zloba bio tvoja velika ljubav ali nemoj biti sujetna i ugledaj se na nju devojka se za razliku od tebe bar kupa i izgkeda cisto a ti izgledas kao kosarkas (po gradji ) koji je sve izgubio,nema pra i sluzi kao portal na magistrali s obzirom da ti je celo kao bilbord koji se okupa jednom u pola godine fuj!!!

  • Veverica

    18. januar 2018 | 14:18

    Izgleda da je smisao ulaska Lune u zadrugu da pokaze koliko je prljava iz nutra i spolja... Uvek izgleda prljavo kosa i gardaroba lice potpuno ne negovano neumiveno a dusa tako mlada a tako uprljana...

  • gORAN

    18. januar 2018 | 14:10

    Ovo je prava stvar za novinare. I izmedju ostalog da je pitaju, ko je Gastos.Znam da ce reci, da su snimali spot u Grckoj, i da nece reci da je provela s nji 8 noci. Ali ima jos Gastosa. Molim novinare da postae pitanja. Jer moze neko drugi da vas preduhitri, i posalje nesto drugo. Dakle, krenite sa ozbiljnim pitanjima DJOGANIJ. Komentar bi voleo da e ojavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA