Ja sam debil, nula od čoveka, ukanalila sam prijatelja: Nadežda se rasplakala posle razgovora sa Lunom, pa totalno zbunila sve! (VIDEO)

Nadežda je počela da plače dok je opisivala kako je sabotirala Slobu

  • 15

Otkako je ušla u "Zadrugu" Nadežda je napravila potpunu pometnju u kojoj se očigledno i ona pogubila, jer menja izjave na svakih pet minuta.

Ološu, ne zanimaš me kao muškarac! Kija i Luna zbog Nadežde napale Slobu, iznervirana Đoganijeva vikala: Dajte mi pištolj, hoću da se ubijem! (VIDEO)

Nadežda je po hiljaditi put razgovarala sa Lunom i Slobom, a Đoganijeva joj je rekla:

- Da te je muvao sigurno bi rekao da te je muvao! Ti se igraš sa čovekom koji je mogao da ti bude veliki prijatelj.

- Ne, ja nisam očekivala ništa... Vidi, ja i da znam i da ne znam, ja nikada ne bih rekla - ispričala je Nadežda pa nastavila sa konfuznim monolozima.

Printskrin: TV Pink

- Ja sam izdala, ja sam debil, je l' to okej. Ja sam htela da na sebe bacim akcenat sto odsto, i šta koga boli ku**c kakava sam ja osoba. E, neću da se predstavim u najboljem svetu. Ja sam nula od čoveka i takva ću da budem do kraja, i sad ću da budem još gora - izjavila je pevačica pa se rasplakala i kroz suze dodala:

Printskrin: TV Pink

- Kada izađem napolje reći ću neke stvari koje ne želim da otkrijem ovde. Ja znam zašto sam uradila ono što sam uradila. Nisam bila svesna gde sam ušla, to mi  je bilo jasno posle 24 sata. Ako je suđeno da izgubim prijatelja, neka bude tako. Jedina stvar koju nisam smela da uradim je da ukanalim prijatelja i izgubim ga zbog toga.

Ovim rečima je Nadežda još više zbunila sve, a verovatno ćemo uskoro dobiti još neku njenu verziju... istine.

Nadežda se rasplakala u spavaonici:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beznadežna Nadežda

    19. januar 2018 | 16:01

    Ona se igra Kijinim životom, a ne Slobodanovim! Kija je tu glupaču i pokvarenjušu RAZOTKRILA i PONIZILA! Sada neka objasnjava Slobodanu i Luni!

  • Neda

    19. januar 2018 | 18:46

    E sad lepo napisite vest kako je Nadezda izjavila da joj je Anabela dala instrukcije pre nego sto je usla, da blati Kiju, malopre smo svi videli na youtube-u 😊

  • Jeca

    19. januar 2018 | 16:29

    Trebao je Pink da napravi šou zvan Nadezda i da puste nju samu unutra 😂😂😂 devojka je toliko kontradiktorna da to nije normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA