Zapamtite me dobro! Anabela usred emisije održala govor svima koji su protiv nje i Lune! (VIDEO)

Pevačica je poslala poruku svim gledaocima, a naročito onima koji su protiv Lune

  • 61

Anabela Atijas i Gagi Đogani sinoć su bili gosti u studiju televizije Pink, gd su podržali ćerku Lunu Đogani koja je od 6. septembra učesnica "Zadruge".

Tokom emisije gledaoci su mogli da se uključe u program, a nakon nekoliko loših komentara na račun Lune, te toga kako ju je Anabela vaspitala, ali i komentara roditelja Miljane Kulić koji su takođe bili sa njima u studiju, Anabela je odlučila svima da uputi žestoku poruku.

Zvao me je u vaš stan u 5 ujutru! Nadežda pobesnela pa otkrila istinu o odnosu sa Slobom, Luna poludela od ljubomore! (VIDEO)

- Zapamtite me dobro, slušajte me dobro i gledajte sada! - počela je Anabela.

- Nikada neću stati protiv svog deteta ma šta uradila, jer u tom slučaju bi izgledalo da se perem kao roditelj, što nikada to sebi neću dozvoliti! Moja Luna je za mene najbolja na svetu! - rekla je Anabela gledajući direktno u kameru, pošro je prethodno tražila da je kamera krupno snima.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh

    19. januar 2018 | 17:46

    Dobro smo te zapamtili, i tebe i cerku, kao nekoga ko ima nesporazum sa sobom i svetom i koje ste kadre da zapalite tudju kucu da bi sebi isprzile jaje.

  • Eh

    19. januar 2018 | 17:30

    Anabela, glupost je zaljubljena u sebe, i njeno samoljublje je bezgranicno.Glupost kao odsustvo inteligencije i racionalnog ponasanja cesto se iskazuje kao sirova agresivnost,kao preteca i bezumna tvrdoglavost. Glupak ne zna da je stupidan. Ne vredi mu to ni reci, jer on nije ni sposoban da to razumije.

  • Marko

    19. januar 2018 | 17:15

    Sto si nas bre uplasila, tresemo se. Ti si najmanje pozvana da se nama obracas, jer si apsolutno niko i nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA