≫ 

Moj tata je satima čekao da ga bije! Miljana ispričala kako je upoznala Šaka Polumentu i najstrašnije izogovarala pevača! (VIDEO)

Prema Miljaninoj priči, popularnog pevača upoznala je kada je sa roditeljima završila u jednom klubu u Budvi

  • 7

Miljana Kulić prisetila se jednog iskustva iz Budve dok je tamo boravila sa roditeljima, te ispričala zadrugarima kako je upoznala ni manje ni više nego Šaka Polumentu

Propali pevač za kog niko nije čuo i ćerka romske zajednice Đogani: Ajs Nigrutin žestoko isprozivao Slobu i Lunu!

Miljana je ispričala kako je bila u jednom klubu sa mamom i tatom, a tamo je pevao Šako koji ju je navodno odmah prepoznao i hteo da se slika sa njom.

- Tamo sam bila, a nisam ni znala da on nastupa. On sve vreme trčkara oko mene, peva mi, i on dođe i ja se okrenem... On prilazi da se slika sa mnom, kaže: "Ti si ona iz rijalitija, gledao sam, prijateljica mi je Vesna Rivas i zbog toga sam gledao"... - pričala je Miljana.

Printskrin: TV Pink

- Ja mu posle kažem: "Šako, ne sviđa mi se ova slika, hajde još jednom da se slikamo", a on me odgurne čovek... A on meni prišao, možeš da zamisliš, čovek pevao i sišao sa bine i kao hajde da se slikamo, a tu se slikao sa nekim momcima i devojkama... Moj tata, kako je to video, krenuo je na njega da ga udari, tu se skupi obezbeđenje...čekao je dva sata posle nastupa da ga prebije, sedeo je tamo ko zna koliko dugo. I nema ga, sve vreme mu kažem idemo tata, njega ne zanima... On (Šako Polumenta) nije ni izašao - završila je Miljana, a onda rekla šta misli o popularnom pevaču:

- Znaš kakav je on? Toliko uobražen i prepotentan...taj što šalje maloletnicama tamo klipove sa WC šolje, pi*kopaćenik - oštra je bila Kulićeva.

Foto: Telegraf

Poslušajte Miljaninu priču od 7:15:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДР

    20. januar 2018 | 20:07

    Враћајте ову јадницу у Топоницу на лечење!Па, целом Нишу је позната њена болест и ко и са којим правом девојци одузима, овим убацивањима у разне ријалитије, право на правовремено и адекватно лечење!?

  • Ja vvvv

    20. januar 2018 | 20:24

    Ma da, baš je Šako nju prepoznao. Jako je ona bitna.

  • Djanni

    21. januar 2018 | 10:21

    Prvo je trebao cero tebe da bije dok si bila mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA